První z věcí, kterou jsem kdysi u MSTS dělal, bylo to, že jsem si vypl možnost vykolejení. Důvodem byla právě ta náhoda, kdy člověk jel předpisově a stejně mu vlak vypadl. Tohle si nedokážu funkčně představit zejména na našich tratích, kde stavitelé museli někde dělat dost kompromisů. Vykolejení vlaku je dost vzácný jev a pokud člověk jezdí dle předpisů a seznání, tak pravděpodobnost, že vykolejí je prostě nulová, pokud není na vině třeba prasklá výhybka nebo tak. Kolikrát se tohle stává? Jediný smysl by to mělo, když v oblouku místo povolených 100 km/h jedu třeba 150 km/h. Ale takhle jezdí arkádoví hráči, co si zapnou Euro Truck Simulator a jezdí schválně v protisměru a dělají crashe. OR hrajeme především tak, aby se to nejvíce podobalo reálu a ne arkádovce. Hoši, děláte skvělou práci, ale tohle je imho krok zpět a úlet. Už jen čekám, kdy uděláte to, aby třeba AI mimořádně projížděl návěst stůj a měli bychom z toho destrukční simulátor a věřím tomu, že by se to i někomu líbilo. Mimořádnosti, který si navolí aktivitář, myslím bohatě stačí. Ale je to jen můj názor a mě zajímá jen jedna věc. Bude se dát tato možnost vypnout v nastavení?