Icik
Pomocník strojvedoucího
Světla jsem opravil. Teď budou svítit u AI jen, když budou nahozené baterie. Jinak ne.Zdravím,
po prázdninové pauze jsem se vrátil k testování připravované aktivity a prozatím jsem narazil na dvě nesrovnalosti oproti předchozí verzi někdy z měsíce května.
1) Po příjezdu do Přerova odstavím hrbatou, vypnu světla a baterky (z venkovního pohledu je celá po tmě) a přelezu do esa. Odpojím se pomocí F9, oživím si eso a hrbatá mi samovolně zapne baterky a rozsvítí všechny poziční světla. V předchozím verzích byla hrbatá "po tmě" po celou dobu jejího odstavení a pobytu ve stanici.
2) U odstaveného trafficu ve stanici jsem měl nastavený kód, kdy pár minut před jeho zmizením se mi traffic sám oživil. Toto potřebuji k tomu, aby se mi po dobu mého pobytu ve stanici vedle stojící vlak oživil, jelikož za pár km mě bude předjíždět.
Tímto mám narušený scénář aktivity a akorát se opozdí její vydání. Mrknete se na to prosím? Díky![]()
Traffic se nakopne 2 minuty před odjezdem. To je dost času na proceduru startu u všeho. Zkus si pohrát s časováním.
To chcípání jsem udělal po dohodě s Danem různé v závislosti na ročním období. V zimě to bude AI držet nakoplé dlouho, ale v létě to nechá zdechnout i když bude čekačka jen 10 minut.