CZSK verze 1.8

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Icik
  • Datum začátku Datum začátku
Zdravím,
po prázdninové pauze jsem se vrátil k testování připravované aktivity a prozatím jsem narazil na dvě nesrovnalosti oproti předchozí verzi někdy z měsíce května.
1) Po příjezdu do Přerova odstavím hrbatou, vypnu světla a baterky (z venkovního pohledu je celá po tmě) a přelezu do esa. Odpojím se pomocí F9, oživím si eso a hrbatá mi samovolně zapne baterky a rozsvítí všechny poziční světla. V předchozím verzích byla hrbatá "po tmě" po celou dobu jejího odstavení a pobytu ve stanici.
2) U odstaveného trafficu ve stanici jsem měl nastavený kód, kdy pár minut před jeho zmizením se mi traffic sám oživil. Toto potřebuji k tomu, aby se mi po dobu mého pobytu ve stanici vedle stojící vlak oživil, jelikož za pár km mě bude předjíždět.
Tímto mám narušený scénář aktivity a akorát se opozdí její vydání. Mrknete se na to prosím? Díky :)
Světla jsem opravil. Teď budou svítit u AI jen, když budou nahozené baterie. Jinak ne.
Traffic se nakopne 2 minuty před odjezdem. To je dost času na proceduru startu u všeho. Zkus si pohrát s časováním.

To chcípání jsem udělal po dohodě s Danem různé v závislosti na ročním období. V zimě to bude AI držet nakoplé dlouho, ale v létě to nechá zdechnout i když bude čekačka jen 10 minut.

Čas se generuje náhodně, aby to nebylo tak strojové a po každé trochu jinak.

Konkrétně:
Jaro - od 15 do 20 minut čekání
Léto - od 10 do 15 minut čekání
Podzim - od 15 do 30 minut čekání
Zima - od 20 do 60 minut čekání

Takže pokud dáš WP s časem kratším jak nejnižší čas, nechcípne vůbec.

Zdravím, ve verzi 1.9 mi v ORCZSK nefunguje u loko řady cd754 (modely pro ORCZSK) přepínání čelního reflektoru v noci na dálkový/tlumený. Osvětlení tratě před vlakem je konstantní bez ohledu na čelní světla loko.

Zdravím chalani.. čím to môže byť.. po poslednej aktualizácii mi mašinky nestlmia reflektor vždy ide naplno.. nedajú sa prepnúť svetla.. vždy len plný reflektor. Ďiky vopred.

Jinak ve včerejším update jsem se pokusil udělat dynamický déšť. To znamená, že pokud začne pršet, tak po různé době a vhodných podmínkách začne déšť měnit svoji intenzitu v kratších intervalech. Simuluje se tak reálný déšť, který také není celou dobu konstantní.

Opäť som narazil na ďalší problém .. Najnovšia kabína 754 a nejdú mi ovládať prvky svetlá fungujú, pridávna brzda tak isto .. ale nemôžem nič robiť s priebežnou brzdou, vždy len brzdič vo švihu mám.. smerovanie mám všetko som si skontroloval.. "../../common.cab/cab754d/cab754d_LVZ_LED.cvf" mám ho takéto. Čím to môže byť.. Ďík vopred :)

Jen aby se vědělo, celý peleton oprav od pátku do teď jsem věnoval Vectronovi.

Opraveny byly problémy se zobrazováním tahu v závislosti na měru a rychlosti lokomotivy, zmizelo přerušování EDB při jejím použití ovladačem výkonu a byly také vyřešeny problémy s přímočinnou brzdou zde spíš střadací, kdy se po uvolnění nekontrolovatelně zvýšil tah na nesmyslné hodnoty.

Ahoj Iciku.
Prosím tě, mám malý problém.
Na ONJ odvěsím vozy od 2x 464.0 nový model pro OR a můj skin na něj.
Po mém odjezdu na vozy najede 749 AŽD a já mezi tím odjedu do depa k dozbrojení:
001.jpg002.jpg

Barča přitáhne vozy do stanice a tam zdechne:
003.jpg

Já mezi zím dozbrojím a s 2x 464.0 najedu na vlak zezadu a po všech úkonech přestoupím do 749, nastartuji a jedu, ale obě páry vzadu jsou mrtvé a netlačí. Ať zadám postrk, či nikoliv.
004.jpg005.jpg

Akorát prosím, nejde něco udělat s tím, že přestala fungovat kl. zkratka pro ovládání návěstního opakovače v 3D kabině pro 749, Alt+R?

Back
Nahoře