Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Přesně, jak napsal Dan. Nedělejte z toho simulaci pro rok 2023. Tímto simulátor začíná to těžce zabíjet, Tohle by mělo být ošéfované v každé Trati ne Gusta stavitele a ne že to bude je furt mě nastaveno pro všechny úplně stejně. Už vidím, jak zelený terčík roku 2023 se zobrazí u vlaku z Vysočiny 1960, v tomhle směru byste opravdu měli přibrzdit. Další věcí je, Jaká nastavení se doteď v OR udělala. 12 letý kluk ses mašinou ani nerozjede a kolik z vás dokáže řádně rozjet parní lokomotivu, Tím myslím zcela regulérně?Hoši, nedělejte z toho fakt natvrdo směrovanou věc do roku 2023.
1. V tomto GVD už ani pořádně neseženete sjř.
2. Už "dává odjezd" mi leze krkem, když jedu v roce 1970 - 1989
3. Fakt stačí píšťalka.
Kdo chce jinak, může si udělat WAVku a zamontovat si ji do aktivity, tohle OR i ORCZ umí. Takže prosím, neimplantujte nic natvrdo, co bude našupané ve všech aktivitách jako mustr.
To už se mi víc líbil návrha na ty mizející figurky dle počtu paxů.
Ale to už není náš problém že nepoznajú ani základy. Ak chcú ísť štýlom zberač hore, zaradiť smer a ísť tak si môžu zahrať Klasické OpenRails. Už sme to písali nie jeden krát. Hlavne kabíny sú prispôsobené len pokrocilemu ovládaniu a ladeniu. Nie je to len o tom mať dva engy. A ja odmietam robiť niečo vo dvoch verziách.12 letý kluk ses mašinou ani nerozjede
Podívej se na TS tam to taky není stylem sednu a jednuPřesně, jak napsal Dan. Nedělejte z toho simulaci pro rok 2023. Tímto simulátor začíná to těžce zabíjet, Tohle by mělo být ošéfované v každé Trati ne Gusta stavitele a ne že to bude je furt mě nastaveno pro všechny úplně stejně. Už vidím, jak zelený terčík roku 2023 se zobrazí u vlaku z Vysočiny 1960, v tomhle směru byste opravdu měli přibrzdit. Další věcí je, Jaká nastavení se doteď v OR udělala. 12 letý kluk ses mašinou ani nerozjede a kolik z vás dokáže řádně rozjet parní lokomotivu, Tím myslím zcela regulérně?
Iciku, je skvělý, že se to dá takhle krásně naprogramovat dokonce velmi oceňuji snahu o maximální kompatibilitu s MSTS, ale v tom případě by měli být ke každému modelu lokomotivy či vagónu vždy 2 soubory , z toho jeden defaultní a druhý ať je pro "trenažér cz/ sk". Tohle už je spíše věta pro ladiče modelů a pian.
Tím chci jenom říci, že takto nových zájemců o Československý vlakový simulátor se nezíská, natož tlak nějaké nové potencionální modeláře. Vidím to doma. Radim se budou tvořit modely do robloxu, též taťkovi udělat radost a vy murelovat mu několik unikátních domků do jeho vlastní Trati.
no, to by mohlo jít. To mě vlastně neva. Ze zásady dyntrack nepoužívám od dob MSTS, vedou mě k tomu špatné zkušenosti s odinstalací i za cenu více objektů kolejiva na čtverci.A co zkusit raději možnost definovat převýšení kolejnic v oblouku natvrdo přímo v trati, a eliminovat ten současný přiblblý systém, kdy tam OR napere dynamickou kolej s možností jedné jediné textury?
Proto, když potřebuji otestovat trať, používám klasické OR. Protože mi vadí, když jedu například pod podmíněnou stahovačkou, kdy nesvítí, tak samozřejmě sběrač nestahuji, ale následuje zásah, že jsem poškodil TV či lokomotivu nestažením sběrače. Také mi vadí, když jen provozně brzdím mi naskočí hláška, že mám přebitý jeden vůz. A hlavně, že je mi prý zima i když mám na sobě svetr od Pekarové.takže kto chce jazdiť jednoducho môže si zapnúť klasické OR.
Jak kde. Za mě měl vlakvedoucí trumpetu. Ale většinou vše probíhalo v klidu. Průvodčí to odmával jen rukou a jelo se.Na schodcích průvodčí písknul a jelo se.
Můžeš být v klidu, to tabu ohledně Dynamické koleje je dnes už jen mýtus. Problémy to dělalo při přechodu z original MSTS do XTRacks, a při přechodu na vyšší verzi Xtracks ranných verzí. Jinak jsem s ní nezaznamenal žádné problémy, snad jen když Martin na své 321 překročil počet x tisíc DK ve celé obrovské trati. Naopak DK skrývá obrovský potenciál spolu s programem Dynatrax 0.52, kdy si můžeš definovat různé profily modelu, který bude konkrétní DK používat, nebo k výrobě tažených modelů náspů, apod.no, to by mohlo jít. To mě vlastně neva. Ze zásady dyntrack nepoužívám od dob MSTS, vedou mě k tomu špatné zkušenosti s odinstalací i za cenu více objektů kolejiva na čtverci.![]()
Předpokládám, že když někdo napíše zelený terčík, tak myslí zelený terčík, kterým vlakvedoucí dává souhlas k odjezdu.Zelený terčík (předpokládám, že tím alcapone myslel výpravku) je věc, která rozhodně není vlastní roku 2023