Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
V obecné rovině jsem nad tím ještě trošku popřemýšlel. Možná by nebylo špatné v základním principu uvažovat, zda se aktivita s přepravou cestujících odehrává před či po 01.07.2013. To by při doplnění variace krátkého a dlouhého zvuku píšťalky otevřelo cestu následujícím možnostem použití a interpretace jednotlivých variant (TICHO X DLOUHÝ ZVUK PÍŠŤALKY [návěst Pozor] x KRÁTKÝ A DLOUHÝ ZVUK PÍŠŤALKY [návěst Výzva k pohotovosti]).A s píšťalkou to bude, konkrétně na téhle trati jsem hodně najezdil. Průvodčí písknul, aby lidi nenastupovali a fíra zavřel a jel.
Ten bych viděl už v tom, že píšťalku má před odjezdem vždy jen jedna ze zúčastněných osob a případné ostatní zvukové návěsti jsou na hráčově fantazii (zrovna tak jako návěsti ruční).prostě kompromis

Já ale prakticky nenavrhuji nic jiného než jen současnou možnost Píšťala rozdělit na dvě – Píšťala Pozor a Píšťala Výzva k pohotovosti. Celý můj obsáhlý příspěvek výše je jen zdůvodnění a návod pro aktivitáře, resp. hráče, jak k těmto dvěma variantám ve hře přistupovat.Pajavlaky, nechal bych to na hráči, už tak jsou tři možnosti a nevrtal bych se v tom, aby se nerozer... dalších tisíc věcí.![]()
Ale pouze píšťalka je všude, mimo trať BP, takže stačí nechat zadání generováno tratí. Tam dokonce, když pojedeš v 50. letech na Ztracené, tak to generuje trať sama i trumpetkou. Takže dělat zatržítko kvůli jedné trati je zbytečné ne?Já ale prakticky nenavrhuji nic jiného než jen současnou možnost Píšťala rozdělit na dvě – Píšťala Pozor a Píšťala Výzva k pohotovosti. Celý můj obsáhlý příspěvek výše je jen zdůvodnění a návod pro aktivitáře, resp. hráče, jak k těmto dvěma variantám ve hře přistupovat.
Pokud by někdo šikovný byl schopen a ochoten dodat zvuk Píšťala Výzva k pohotovosti, tak se domnívám, že se pro Icika jedná o prkotinu naprosto bez rizika. Nicméně, návrh padl, argumenty jsem podal, takže případnou poptávku realizace nechávám na ostatních.

Ale to je právě jakž takž vyřešeno, právě temi 3 polohami, kdo s tím není spokojen, může udělat přesně co popisuješ.A opravdu je takový problém, aby si každý vyměnil v .../Routes/XXX/Sound soubor "d_perm_03.wav" za takový, který mu vyhovuje? Když budu jezdit aktivity současné dám si tam ticho, když v době nedávno minulé píšťalku, a pokud jezdím převážně aktivity (nebo se bude jednat o trať) z období ČSD, tak trubku?
Nemusíš to vracet, stačilo by, aby opuštěný player dodržoval všechny WP, jako by tam seděl hráč. To že to je záměr jsem netušil. On je problém, že když si opuštěnému playeru dal WP, za nimž nebylo návěstidlo, tak na něm nezastavil. Takže v Přerově opuštěná 130 hráčem, která už posunovala jako AI, nezabrala jak WP na reversu a jede rovnou, nevyčká, aby to bylo dle reálu, ta o to hůř konec, kde je ve šturcu koncový bod a před ním byl WP 3XXXX, aby tam stála až hráč odjede, zastavila až na koncovým bodě a tam stála po zbytek aktivity. Ta varianta se zmizením je super, ale chce to, aby viděl player ten WP a zmizel až vyprší čas. To pak v aktivitě opravím.Toho Playera kradu úmyslně, aby se to chovalo jako všechny vlaky na kolejišti.
Ale v update jsem to vrátil. Je mi to buřt.
vím že png je lepší, a pře ukládání mě otravujePNG jsou mnohonásobně větší než JPG, takže si to převeď do JPG a pak teprv vlož na fórum.