CZSK verze 1.8

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Icik
  • Datum začátku Datum začátku
Tak tam dej zastavení na praporek s přesným zastavením hráče. Nebo počítej, že se ti AI dotáhne k WP a tam bude čekat.
Více nevím a neporadím. :)

A ty WP 3xxxx časy nesčítá, jen sjednotí do nejvyššího času, který tam najde. Teď jsem si to ověřil.

Tak to v tom případě je OK, všechny časy jsou shodné, vždyť říkám, že předtím odjížděl v tom Šumperku na pohodu se zvukem, tak nevím, co se děje. Tohle byly Hanušovice. V Šumperku kde odjíždí je pouze revers a WP u klacku.

Takže jsem udělal ten pokus co jsem psal do majla, zatím test do Hanušovic bez přeuložení. AI ČSD 830 jsem zadal zastavení ve stanici Hanušovice, kde jsem zadal u platformy odjez v 18:44, tedy v čas, kdy odjíždí hráč.
Po odvěšení samozžejmě sólo 830 přibere i moje vozy a otevře jim vrata, což je moc pěkné a lepší, než když jsem to držel na těch WP. Jen malá kosmetická, otevře i 830, která jede bez přepravy, ale ch.j s tím, něco do vozu nakládají nebo tak něco...
hanusoviceAI_001.jpg

Já jedu s vozem Postaa dobrat Bai a AI stojí u perónu a čas odjezdu dodržuje (super).
hanusoviceAI_002.jpg
Když najedu na AI, ze kterého se stane opět hráčova souprava, tak ale nezavře dveře, ty musím pozavírat ručně přes tabulku F9 a zde jsem narazil na zajímavou věc, ač jsou dveře otevřené vlevo ve směru jízdy, tak u otočenách vozů vypisuje pravě a když je zavřu, tak sice nápis zbělá, ale vrata jsou otevřené furt. Znova klik na ně a otevřou se opravdu pravé na druhé straně. Znova klik zavřou se. Kliknu na levé, co svítí bíle a zezelenají, znova klik a dosáhnu zavření těch správných dveří. :) To jen u vozů, co to vypisují opačně, ty dveře, ketré jsou hned označeny jako levé se zavřou ihned. Takže po proklikání všemi dveřmi mám zavřeno. Motorák 810 nechcípnul a je nahozený, což vypadá daleko reálněji.
(obrázek po najetí jsem neuložil, ale jak jsem psal, souprava z AI co vznikla nechá po najetí hráče otevřeno)
hanusoviceAI_003.jpg Po pozavíraní dveří jsem udělal kontrolu paxů, ta zůstane naštěstí zachována. Tak a teď do Šumperku a uvidím, jak ta 830 odjede do depa, až ji odvěsím. Pak nahraji před Hanušovicema a uvidím, jak se bude ORCZ chovat po resetu.
hanusoviceAI_004.jpg

Jestli není váš HW schopný držet stabilních 30 fps, tak sem vůbec nepište, že něco nefunguje. Není v naší moci tohle opravit.

Tu Česká 163 085 po zapnutí hry prepnutie do ARR a rozjazd. Bez problému.

Tak isto ZSSK 362

Ono pozerám veľmi nízke FPS a druhá vec brzdič vo švihu čo v našom OR môže byť značný problém.

po aktualizaci chyba.jpg
tak já nevím předtím aktivita OS_13724 na trati310 bez problému směr Uničov-Olomouc a Olomouc-Šumperk bez problému ale poslední dvě aktualizace263-264 mi to před mostem ve Šterbenku hodí následující chybu viz. výše díky

Back
Nahoře