dvacka
Průvodčí
Takto sunuté soupravy jsem viděl na vlacích mezi Ústím nad Labem hlavním a Ústím nad Labem západ.protože v reálu jsem takto osvícenou sunutou soupravu neviděl ani ve větší stanici
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Takto sunuté soupravy jsem viděl na vlacích mezi Ústím nad Labem hlavním a Ústím nad Labem západ.protože v reálu jsem takto osvícenou sunutou soupravu neviděl ani ve větší stanici
Tak zrovna v tomto případě to dává smysl, protože ty soupravy jezdily jako vlak, nikoliv jako posun, tudíž musely být označeny jako začátek vlaku. Ale v případě posunu, je toto zbytečné rozsvěcovat, nebo copak se na nákladní vozy při posunu sunutím taky dávají přenosné bílé světla?Takto sunuté soupravy jsem viděl na vlacích mezi Ústím nad Labem hlavním a Ústím nad Labem západ.
Smysl nedává výraz "bílé koncovky", ale jinak máš absolutní pravdu.Já jenom podotknu k detailu, že bílé koncovky u sunuté soupravy k nástupišti (a ještě navíc při posunu), bych absolutně neřešil, protože v reálu jsem takto osvícenou sunutou soupravu neviděl ani ve větší stanici, kde se tyto sunuté posuny dějí často. Jo, kdybys jel sunutě až do Mostů u Jablunkova jako vlak, potom už by bílé koncovky dávaly smysl.
Jojo, já pochopil, že mu šlo o problém, kdy mu pak nesvítily konce, když se mu obrátila trasa.Však při posunu žádné konce nesvítí a neumísťují se. Ty se zapínají popř. umísťují až po ukončení posunu, když se souprava stane vlakem, který už někam pojede.
Ale tady šlo Danovi úplně o něco jiného a to o to, že když se mu v OR otočila trasa vlaku, koncovky se už nerozsvítily. Tím pádem by jel v celé své trase bez koncových světel.
Sakryš, díky za upozornění, moje chyba.Smysl nedává výraz "bílé koncovky", ale jinak máš absolutní pravdu.![]()
Dik za objasnění. Jinak tam byl problém, že po přistavení k perónu, zadní koncovky zhasly. To už je opravené.Já jenom podotknu k detailu, že bílé koncovky u sunuté soupravy k nástupišti (a ještě navíc při posunu), bych absolutně neřešil, protože v reálu jsem takto osvícenou sunutou soupravu neviděl ani ve větší stanici, kde se tyto sunuté posuny dějí často. Jo, kdybys jel sunutě až do Mostů u Jablunkova jako vlak, potom už by bílé koncovky dávaly smysl.
Ano Tome, vím, že v momentě sunutí to koncovky nejsou, ale šlo o světla u vozu a každý ladič pochopí o co jde si myslím.Smysl nedává výraz "bílé koncovky", ale jinak máš absolutní pravdu.![]()
V pohodě, to nebylo na tebe.Ano Tome, vím, že v momentě sunutí to koncovky nejsou, ...
A teď?Zdravím, v timetable módu mi teď vůbec nepíská vlakoš odjezd, a to ani při píšťalce z trati, ani při píšťalce ORCZ.
Aha, už to vidím. Opraveno.Už správně píská, díky. Ale u mého největšího JŘ na Ztracené po posledním update zůstávají odjezdová návěstidla pro hráče na stůj a výhybky nepřestavené. Nevím proč, ale když se ve stanici rozjedu nad 3 km/h, kdy se režim přepne ze SIGN do S +XY a ještě před klackem znovu zastavím, tak se vlaková cesta postaví.