CZSK verze 1.8

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Icik
  • Datum začátku Datum začátku
I když zde je to jasné, proč nepadají kapky, bohužel to střídání déšť sníh už nemám, stalo se mito poprvé, a to mám ujetý hodný kus. Ostrava až Praha.

Ahoj.
Proč?
Zobrazit přílohu 36023
Prostě tam stojí a nezmizne. Tohle se neděje jen mně, nedávno mi o stejné situaci říkal Alcapone. Když si udělám krátkou trasu a jsem ve staici, rozjede se a zmizí. Ale v aktivitě, kdy odjedu do Vršovic, tak tam stojí jak ... Nechápu, žádné návěstidlo, žádná WP, jen čas u perónu.
Proč tě nenapadne dát sem aspoň screen z diagnostiky AI ať jsou vidět kódy kvůli čemu stojí?

Ale v aktivitě je prosinec 2017 a vypadá to děsně, ale nevím, zda už není vyřešeno v aktualizaci. :)
Vločky jsou od 0 a méně °C. Více jak 0 až myslím 2°C jsem dal něco mezi vločkama a kapkama. Nad 2°C jsou kapky. Takže sleduj teplotu a bude ti to jasné. A neříkej, že to musí mít pod palcem aktivitář. Tohle téma nebudu řešit.

Iciku mi to je jedno. Tohle je dynamické počasí ORCZ, ne moje. Tak nechápu. Já jej klidně vypnu a usělám si svoje. Zkouším chování dynamického počasí ORCZ. Takže nechápu tu poznámku o tvorbě v aktivitě. Celou dobu to šlo v pohodě (Ostrava,až Praha, projro několikrát), až teď to nějak zlobí. A ty změny sníh/děšť/sníh/děšť, šly po půlminutách a velmi inensivně, takže to asi pamětí nebylo. :-) Tím, že jde počasí tvořené ORCZ, už se do stejné situace nevrátím. Dělám na aktivitě a dosazuji AI traffic, takž jezdím dokola Prahu a počasí je pokaždé jinak.

Jinak s tím motorákem u perónu, protáhl jsem mu trasu až úplně pryč Z Prahy hl.n. až do výh Vyšehrad a odjel.

Jasně, teď jedu Praha hln, Vršovice, Smíchov, až Dobřichovice, zpět Smíchov, Hln, Libeñ, Malešice, Vršovice vjezdové a Vršovice, s plnou AI dopravou a zatím to neblbne.

Tak opravdu, když prší je teplota nad 0, ale jw to velmi zvláštní. Když jemě krápne ok, ale průtrž v zimě no nevím. A fakt to lítalo z hustého sněžení do hustého deště.

V současných zimách není problém. Pamatuju si, jak před pár lety jsem šel lyžovat a musel jsem to zabalit, protože regulérně pršelo.

Tak opravdu, když prší je teplota nad 0, ale jw to velmi zvláštní. Když jemě krápne ok, ale průtrž v zimě no nevím. A fakt to lítalo z hustého sněžení do hustého deště.
Průtrž by při teplotě 0 - 2°C už neměla hrozit.

Tak jsem si po delší době zajel nějaký timetable a koukám, že sice přibyli paxové, ale v některých stanicích si otevírají špatné dveře a lezou do kolejí. :)

Ahoj, zkoušel jsem ten mod MSTS se starší aktivitou a jedna zásadní věc, OR neumí krátkou cestu, kde hlavně blokující servis2 jsem nucen dát třeba hned za odjezdové návěstidlo, kde je nutné použít otočný bod, aby servis nezmizel. v MSTS to běhá jak má, ale v OR ne.
Další věc nevím, zda te problém mašiny, či modu MSTS, ale blázní vztka.

Ten mód MSTS zvládne jednoduché aktivity, kde je servis jako blokátor, ale nemá revers body, ale jen WP. Aktivace hlášek správným čelem vlaku je také už vychytaná.
Josefe, mně se to špatně ladí a nevím, jestli to má smysl dál trápit. Většina aktivit je prostě hrozně slabá na AI provoz a použité modely jsou poplatné své době.

Píšu, že se to zbláznilo, tam máš volnou trať až do Úval. Pokud to uložím zrovna když to blbne a znovu nahraji, tak je to zas na chvilku v pořádku. Ta krátka trasa včetně otočného bodu by se mohla opravit.
Jo mam.
To blbnutí navěstidel trvá přes týden. Uvidím na jiné aktivitě, tuhle jsem opravil, prodloužil a vydal, dál jse k tomu nebudu vracet.

Mně to dělalo v Praskačce a do HK jsem nedojel. Začalo to blbnout od oprav v módu MSTS a psal jsem to tu o pár stránek zpět. Pak jsem se na celou aktivitu vyprd. :-)

Mně to dělalo v Praskačce a do HK jsem nedojel. Začalo to blbnout od oprav v módu MSTS a psal jsem to tu o pár stránek zpět. Pak jsem se na celou aktivitu vyprd. :)
Jenže to jsem právě zrušil a rozhodně to nemá dělat.

Back
Nahoře