Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Proč tě nenapadne dát sem aspoň screen z diagnostiky AI ať jsou vidět kódy kvůli čemu stojí?Ahoj.
Proč?
Zobrazit přílohu 36023
Prostě tam stojí a nezmizne. Tohle se neděje jen mně, nedávno mi o stejné situaci říkal Alcapone. Když si udělám krátkou trasu a jsem ve staici, rozjede se a zmizí. Ale v aktivitě, kdy odjedu do Vršovic, tak tam stojí jak ... Nechápu, žádné návěstidlo, žádná WP, jen čas u perónu.
Podle všeho mají padat vločky. Tohle vypadá na problém s pamětí pro shadery. Ani po nahrání hry se to nezmění?To první počasí už netrefím, bo bylo náhodné a sejfy už nemám. Ale tady je obrázek třeba dnes, kdy jakoby zvukově prší a z oblohy nepadá nic:
Zobrazit přílohu 36024Zobrazit přílohu 36025
Spíě mne ale se.e, ten problém s tím AI u perónu.
Vločky jsou od 0 a méně °C. Více jak 0 až myslím 2°C jsem dal něco mezi vločkama a kapkama. Nad 2°C jsou kapky. Takže sleduj teplotu a bude ti to jasné. A neříkej, že to musí mít pod palcem aktivitář. Tohle téma nebudu řešit.Ale v aktivitě je prosinec 2017 a vypadá to děsně, ale nevím, zda už není vyřešeno v aktualizaci.![]()
Motáš více věcí. Vidím, že podmínky byly nastaveny správně a jen se nespustil z nějakého důvodu kód pro shader.takže to asi pamětí nebylo.
Průtrž by při teplotě 0 - 2°C už neměla hrozit.Tak opravdu, když prší je teplota nad 0, ale jw to velmi zvláštní. Když jemě krápne ok, ale průtrž v zimě no nevím. A fakt to lítalo z hustého sněžení do hustého deště.
klasika z reálu. Však sa mu chceme aspoň niečo málo priblížiťv některých stanicích si otevírají špatné dveře a lezou do kolejí.
Jenže to jsem právě zrušil a rozhodně to nemá dělat.Mně to dělalo v Praskačce a do HK jsem nedojel. Začalo to blbnout od oprav v módu MSTS a psal jsem to tu o pár stránek zpět. Pak jsem se na celou aktivitu vyprd.![]()