Pajavlaky
Průvodčí
ML636: Pitomci a kopyta jsou v každým oboru, v každý době. Já ti zas naopak řeknu, že jsem se v rámci seznání něco najezdil na rychlíkách (určitě víc, než ty jsi zhlédl videí od nějakých exotů) a mnohdy jezdili mladý kluci mnohem čistějc a elegantnějc než starý fírové. Zmiňuješ brzdění, tam jsou skutečně velmi markantní rozdíly – kolikrát ti chlap před důchodem háže takový kotvy, že by za to zácvikář zasloužil přes ruce...
Spousta mladých fírů se snaží jezdit co nejlíp, s citem, s rozmyslem a s ohledem k mašině i k soupravě. Jenže, světě div se, většinou nemají v práci čas ani pomyšlení natáčet videa, takže o nich vůbec nic nevíš. A jak jsem psal, dát kameru do mašiny některým těm tvým antickým bohům, taky bys možná něco viděl...
Je to člověk od člověka a opravdu nelze paušalizovat. I po technický stránce ví starý fírové někdy kulový, divil by ses...
Podívám se snadno – až na ten poslední bod je to můj případ.
Spousta mladých fírů se snaží jezdit co nejlíp, s citem, s rozmyslem a s ohledem k mašině i k soupravě. Jenže, světě div se, většinou nemají v práci čas ani pomyšlení natáčet videa, takže o nich vůbec nic nevíš. A jak jsem psal, dát kameru do mašiny některým těm tvým antickým bohům, taky bys možná něco viděl...
Je to člověk od člověka a opravdu nelze paušalizovat. I po technický stránce ví starý fírové někdy kulový, divil by ses...
A podívej se, jak jezdí ten, kdo vyrostl s foťákem v ruce a jenom zdravotní limity trochu povolily (a psychologové jeden po druhém rezignují) tak dostal do ruky několik stovek tun a chová se k tomu jako k Piko vláčku.
Podívám se snadno – až na ten poslední bod je to můj případ.