Dan J.
Strojvedoucí
Super, ale nízké rozlišení? Mám nastaven HD, tj. 1920 x 1080 dle monitoru. A měl jsem rozhozeno taky.Upravil jsem menu F9, aby i na nízké rozlišení byly veškeré prvky vycentrované.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Super, ale nízké rozlišení? Mám nastaven HD, tj. 1920 x 1080 dle monitoru. A měl jsem rozhozeno taky.Upravil jsem menu F9, aby i na nízké rozlišení byly veškeré prvky vycentrované.
Primárně to testuji na 4K a až z tvého screenu jsem vlastně zjistil, že symbol spřáhla nebyl vycentrován na středu.Super, ale nízké rozlišení? Mám nastaven HD, tj. 1920 x 1080 dle monitoru. A měl jsem rozhozeno taky.
To ale není můj případ. Všechno, co upravuju, dělám jen pro sebe, nikam to veřejně nejde, a upravuju to jen podle skutečných parametrů. To se spíš týká toho, že kromě vozidlových "packů" pro CZSK openrails, je co vozejk, to skoro jiné ladění a váhy.Čau, jedna podstatná věc. Alfou a omegou, pokud chci dělat něco veřejně, je wag a eng vydaný na webu a případně úprava tamtéž. Nějaké "domácí žvýkání", je úplně k ničemu, už jen pak při hlášení nějakých potíží. Jiná situace je, pokud vozidlo někdo vyladí a domluví se s autorem a umístí takto vyladěné vozidlo na web ke stažení. Jinak v tom bude takový bordel, že se výsledku nikdo nedobere a každému se stažená aktivita bude chovat jinak.
Nezačnu. Chybné a nenapravitelné soubory jdou ven a už se nevrací. Vyházel jsem takhle spousty souborů. A na MSTS které na tohle bylo extrémně náchylné, jsem měl upravenou každou druhou mašinu i vozy, a aktivity z tohoto důvodu nikdy nepadaly.Ale týká, poněvač začneš hlásit chyby na tebou upravený trainset a po opravách může dělat problém ten veřejný. O to jde.
Super, bo páry třeba mají tebdenci pohybu, kdy to skáče 0.4, 0.0, 0.4 atd...To proto, že lokomotiva není zcela v klidu a má nějakou rychlost i když maličkou, ale není nulová. Dám tam pak nějakou toleranci.
Hmmm... Tak to je divný, protože když jsem tuhle chybu objevil, stál jsem s vlakem u peróny na kompletní rovině a vlak se ani nehnul. Ani nemohl, protože v tý době jsem měl v jímkách ani ne kolem 3 barů, stále mi jeli oba kompresory v Ese a měl jsem zataženou ručku na všech vozech, jako pojistku. Ani na monitoru tratě mi u kolonky "Odhadovaná rychlost" neskákali žádná čísla. Byla tam jen nula.To proto, že lokomotiva není zcela v klidu a má nějakou rychlost i když maličkou, ale není nulová. Dám tam pak nějakou toleranci.