Alois Nebel
Posunovač
Ahoj všem! Dá se v ORCZSK nějak udělat, abych měl více tratí? Někde jsem četl, že stačí do složky OpenRails v trati přesunout TSection.dat z Globalu. Máte někdo zkušenost nebo platí starý způsob z dob MSTS? Předem díky.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Myslíš Ctrl + Shift + A/D? Tak to funguje.Zdravím,
u 671 ZSSK, v automatickém režimu, nefunguje nastavení poměrného tahu pomocí kombinace Shift+A/D. Poměrný tah lze nastavit pouze myší.
Ano, to už funguje. V návodu je napsaná kombinace kláves Shift A/D a nenapadlo mě k tomu zmáčknout ještě Ctrl. Díky za objasnění.Myslíš Ctrl + Shift + A/D? Tak to funguje.
Opravím pomýlil som sa.Ano, to už funguje. V návodu je napsaná kombinace kláves Shift A/D a nenapadlo mě k tomu zmáčknout ještě Ctrl. Díky za objasnění.
Ahoj, tady je video + obrázky z editoru, jak se tvoří aktivita, Hele fakt to doteď jelo. Ono si uděláš výseč v daném místě a zkoušíč, až to klape, jdeš v tvorbě dál. Ale tady to otvíralo i když jsem už pak jel aktivitu několikrát vcelku a teď jsem dodělával pouze Žilinu a jedu a v Praze ty RJ prostě neotevřou, oba dva.Dej sem Dane screen z diagnostiky v době, kdy si myslíš, že má AI nabírat cestující, a napiš číslo AI, ať se vidí jaký má status (co zrovna dělá). Správně bys tam měl mít AI režim - STA.