Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To ne Dane. Problém byl v tom, že hodnota pro maximum hlavních cest byla omezena hodnotou max pro integer.Venny a víš co si myslím já, proč ti to od určité aktualizace BP nejde? Nedává to tvůj comp. Trať se zvětšila. On je totiž TV taky náročný na HW. Je to jak s AE MSTS. Velké tratě načítá taky dýl.
O železo opravdu nejde. V říjnu jsem pořizoval nový sčot, v intencích ve kterých jsme to spolu před tím probírali. Jádro i5 12400F, RAM zvednutá na 24GB, GK Nvidia RTX 3050. Sice OEM, ale šlape to velmi dobře...To ne Dane. Problém byl v tom, že hodnota pro maximum hlavních cest byla omezena hodnotou max pro integer.
Ale je pravda, že to donedávna stačilo, ale Zbyněk Šemora se spustil tak, že ho původní kód již nestíhá.![]()
Tak na první pokus hlásím, že je to dobré. První trasa z výchozího problémového bodu, v pohodě, všechny výhybky na trase šly přehodit, vše bez pádu, dokonce i výhybka, která působila problém je teď v pohodě. Budu prověřovat dál.Zkuste update.
Promiň Dane, ale musím ti trošičku rozporovat tvůj názor na consist editor TSRE5. Možná s ním máš špatné zkušenosti, ale program umí vyměnit i v poškozeném konzistu, chybějící vozidla, dokonce je možné pro Aktivity vyměnit či jinak upravit stojící konzisty i s popisem polohy nebo názvem soupravy. Já jsem takto měnil názvy u polohy některých konzistů v některých aktivitách a ve vložené soupravě takového to stojícího konzistoru si můžeš vymazat obměnit nebo přeházet vozy dle libosti.ML636
Buď té lásky a neodsuzuj něco, o čem nemáš ani tucha. Bez programu pro MSTS, by jsi možná jezdil tak po mapě prstem. A ani to ne, poněvač třeba Zbyněk dotahuje traté v editoru MSTS. Takže aut jsi v tomto případě tak možná ty. Ani ten TSRE Con Editor neumí...
Zkus si jednotlivé trasy projet v režimu aktivity or, abys viděl která z tras může být poškozená. Pokud ti trasy nepůjdou spustit, máš chybu v nějaké trase.Ahojte, chcel by som sa spýtať ako sa dá toto opraviť. Spravil som si aktivitu prišiel update, keď som chcel pokračovať tak mi vyplo hru a ukázalo mi túto tabuľku s chybou. Dá sa to nejako opraviť, alebo musím celú aktivitu spraviť odznova.
Pokud jedeš aktivitu, rozhodně se nedoporučuje provádět update. V update totiž může být vytvořena nová hodnota, která se má při startu načítat pro správnou funkci například nové řady lokomotivy. Jenže tvůj save ji neobsahuje a vznikne takováto chyba znemožňující pokračovat. Bohužel se to nedá nijak obejít než jen odjet aktivitu na stále stejné verzi.Ahojte, chcel by som sa spýtať ako sa dá toto opraviť. Spravil som si aktivitu prišiel update, keď som chcel pokračovať tak mi vyplo hru a ukázalo mi túto tabuľku s chybou. Dá sa to nejako opraviť, alebo musím celú aktivitu spraviť odznova.
Nedělalo, jen jsem upravil menu pod F9.Provádělo se něco zásadního v ORCZSK? Ještě před hodinou jsem spustil vlak v TT a teď tentýž vlak bez zásahu do TT nejde spustit. Vyhodí to chybu ve stylu: Odkaz na objekt není nastaven na instanci objektu. Nebo něco takového.
Zobrazit přílohu 37381
Nemůže, je to jen menu. U tebe je problém s nějakým dieselem, co používá MPC. To je vlak s lokomotivou 750.7?A může to být tím problémem? Na nic jsem nesáhl a najednou to nejde.![]()