Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Proč je vlevo?U pomalé jízdy jsem doprogramoval výstražníky snížení rychlosti. Už ukazují podle zadané rychlosti v PJ.
Zobrazit přílohu 37569
Protože Dežovi u traťovky to nikdo neřekl?Proč je vlevo?

Čau, nějak se 151 na AI zahryzla píšťala, přijede R AI od Prahy, 151 se odvěsí a zajímavé je, že začala pískat, chvíli stála a až pak se rozjela. Mám možná v trase WP 60011.

Pokud máš eng / wag přímo ve složce s modelem, musí být pouze ("../common..."), ale pokud jej máš v podsložce OpenRails, tak musí být ("../../common..."). Nemůže to být tím? (kabin a zvuků se to netýká, ty musí být vždy ../../common...)2. A asi záludnější problém je to, že se mi nechtějí načítat některé vozy z tohoto důvodu (Screen z logu). Mám vše, tak, jak to má být. Dělají mi to i některé vozy z balíku na Dodově stránce. Neměl by k tomuto někdo nějakou radu?
Nojo. Díky moc! Úplně jsem to zapomněl za rok mimo OR.Pokud máš eng / wag přímo ve složce s modelem, musí být pouze ("../common..."), ale pokud jej máš v podsložce OpenRails, tak musí být ("../../common..."). Nemůže to být tím? (kabin a zvuků se to netýká, ty musí být vždy ../../common...)![]()
Proč?Zdravím, dá se nějak vypnout kolísání napětí?
CO?... Když hýbu s kontrolérem 2. kompresoru v kabině, místo toho se hýbe kontrolér 1. kompresoru. ...
Hele, každý z nás to bere jinak. I když teď mi došlo, že s tím pojmem "podvádění" bych měl být opatrnější.Jaké podváděnítak buđ jsi fíra, nebo posunovač, budeme li se bavit o IC, R. Na lokálkách třeba dávám i manuální svěšení, ale s tím podváděním, bych byl poněkud obezřetný.
![]()
Hele taky jsem tomu nemohl uvěřit, když jsem to poprvé odhalil. Ale opravdu, když chci pomocí myšky pohnout s přepínačem 2. kompresoru, tak se místo toho pohne přepínač 1. kompresoru a to stejné se stane, když použiju kombinaci kláves pro 2. kompresor. Zkusím ještě dodat video, jak se ty přepínače chovají.
Mě se včera BEZ aktualizace OR-CzSk zasukovaly všechny dříve uložené pozice a nešla nahrát žádná z nich. Takže hutníka hezky od začátku...A pokud máš rozehranou aktivity, doporučuji neaktualizovat. Ne vždy to po aktualizaci funguje. Nebo zálohovat verzi ORCZ a pokud Load po aktualizaci nenačte, vrátit se k záloze.