Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To si piš, že to vadí.Zdar Dane. Odzkouším ještě jednou. Jediné, co jsem předtím udělal, byla výměna vozidla v con. To by snad vadit nemělo. Pokud bude zájem, originál aktivity pošlu.
Tak tohle zřejmě souvisí s chybou, kterou jsem nahlásil. Mě zas u lokomotiv X6X nejde zapnout 2. kompresor. Viz předchozí příspěvky.Hlásím chybu u Vectrona, nemohu zapnout kompresor, z nějakého důvodu to prostě nejde. Ani přes šipku ani přes SHIFT + C
Okej, okej. Díky za nahlášení poruchy. Jak jsem včera tvořil nové pozice pro přepínač kompresoru 15x, tak se tam přenesla nechtěná muška. Už je opravena a přepínač kompresoru na 15x také.Tak tohle zřejmě souvisí s chybou, kterou jsem nahlásil. Mě zas u lokomotiv X6X nejde zapnout 2. kompresor. Viz předchozí příspěvky.
Tohle je bakule na straně Dana. Za to OR CZ/SK nemůže. Vracíme se tu do doby, kdy nám to takto padalo a bylo to tím, že se použily stejné engy lokomotiv vícekrát. Na 99%.Tak dnes ten samý stav: včera čerstvě uložené pozice nejsou k použití, přes to, že včera jsem z nich minimálně 2x bez problémů nahrával.
Zobrazit přílohu 37637
Všechny pozice jsou signalizovány jako platné...
Ani omylem, a Iciku, stejných engů se nevyvaruješ, pokud máš 1290 consistů, tak opravdu nevím, jaký by jsi musel mít trainset. A pokud vím, stejné engy dělaly bordel jen v jednom consistu, tohle jsi kdysi ošetřoval, právě u aktivit z dob ČSD, kdy mi to dělalo bordel.Tohle je bakule na straně Dana. Za to OR CZ/SK nemůže. Vracíme se tu do doby, kdy nám to takto padalo a bylo to tím, že se použily stejné engy lokomotiv vícekrát. Na 99%.
Jop! Muška je už pryč a přepínače reagují, jak mají.Okej, okej. Díky za nahlášení poruchy. Jak jsem včera tvořil nové pozice pro přepínač kompresoru 15x, tak se tam přenesla nechtěná muška. Už je opravena a přepínač kompresoru na 15x také.
Já osobně mám při tropech větráky v R klidně z Prahy až do Ostravy. Má to své důvody.Prepínače na Ventilátory pre x6x asi nehrozia. Teda minimálne animácie určite nie. Ak aj Icik naprogramuje bude to len staticky prepínač s kl.skratkou. Ja sa už nebudem vraciat ku kabínam na X6X a nenechám si tak ani nikým vŕtať.
najazdil som sa na X6X či v zime či v lete dosť a nevidel som veru že by niekto ten prepínač do polohy R dával. Ale možno sa niekto taký predsa len nájde.
Dle popisu chyby se chyba netýká OR CZ/SK. Spíš má souvislost se zvuky v trati, které nejspíš chybí.Po dnešní aktualizaci při spuštění aktivity nebo volné jízdy se zobrazi tato chyba.
DíkyDle popisu chyby se chyba netýká OR CZ/SK. Spíš má souvislost se zvuky v trati, které nejspíš chybí.