Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Brake_Train ( 0 1 0.05 0.2
NumNotches ( 5
Notch ( 0 0 TrainBrakesControllerReleaseStart )
Notch ( 0.2 0 TrainBrakesControllerNeutralHandleOffStart )
Notch ( 0.34 0 TrainBrakesControllerEPApplyStart )
Notch ( 0.35 1 TrainBrakesControllerEPApplyStart )
Notch ( 0.99 0 TrainBrakesControllerEmergencyStart )
)
)
Katry jsem teď opravil, tam, aby neshazovaly AE MSTS. Poslal Dodovi, engy include v podsložce ORCZ a engy pro OR bez inc. ve složce modelu. Kdyžtak mi pošli na SZ mejla a 757 ti pošlu. Teda model. Inc jsou v balíku nezměněny.Dnes som sa začal trocha vŕtať v 843 a podarilo sa mi rozchodiť MPC po vzore 750.7, a virtuálne aj tlačidlá pre záver, švih a prebitie brzdy. Ešte skúsim dorobiť blokovanie dverí, VZ, a aspoň digitálne ukazatele otáčok a teploty motora (možno aj ARR) a môžem to dať sem na vyskúšanie.![]()
Z toho bohužel nic nepoznám.Mohu poprosit o co jde.
Zobrazit přílohu 40760
Vie mi s tým prosím niekto pomôcť alebo ma naviezť, čo mám urobiť ?Vie mi niekto prosím pomôcť ?
Simulácia napäťovej sústavy je na kompatibilných tratiach úplne božská, vynikajúca. Avšak mapy, ktoré nie sú s ORCZ kompatibilné - ako napr. maďarská mapka Alfold 7.2 si s tým najmä teda v silnejších aktivitách nevedia poradiť. Napätie aj bez nejakej silnejšej dopravy v okolí klesne z 25 na 18 kV, a strelí podpäťovka. Viete mi prosím poradiť, ako to viem obísť ?
Som síce sám zástancom reálnych vychytávok a mimoriadne to oceňujem, no faktom je, že niekedy si človek proste len chce zajazdiť.![]()
Mohl by si popsat, co si dělal než ti Open Rails spadl? Odkud - kam si jel? Jaký vlak si řídil? Kde si se nacházel, když Open Rails spadl?Mohu poprosit o co jde.
Zobrazit přílohu 40760