Icik
Strojvedoucí
Jak ti tady radí, na brzdu citlivě, měj trpělivost, dávkuj ji jednotlivě po stupínku a vyzkoušej si ji hned na začátku jízdy ať víš, jak tvůj vlak reaguje.takže nikdo nemá přesný postup jak oživit a udržet v chodu vectrona ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jak ti tady radí, na brzdu citlivě, měj trpělivost, dávkuj ji jednotlivě po stupínku a vyzkoušej si ji hned na začátku jízdy ať víš, jak tvůj vlak reaguje.takže nikdo nemá přesný postup jak oživit a udržet v chodu vectrona ?
Dáš si Mirel do režimu ZAVHodím to sem, kluci, jakým postupem přesně vypnu u RJ162 opakovač (mirel)? Sere mně, že u posunu musím mačkat živák a u přestupu do dieselu a zpět je taky problém, občas, než stihnu zabrzdit, tak mi to práskne.
Já jsem se upsal, samozřejmě ZAV.VYL a ZAV je rozdiel...
V reálu je pro posun režim POSun, a tlačítko bdělosti je třeba obsluhovat při rychlosti nad 20km/h, ne?... Sere mně, že u posunu musím mačkat živák ...
Na některých strojích to lze. Např jističem. Nebo přepínačem. Je to praktičtější.A já myslel, že se živák při posunu vypíná úplně.![]()
Áno ja len videom dokazujem Danovi že režim ZAV nepýta bdelosť. Lebo chcel jazdiť bez toho aby mačkal tlačidlo bdelosti.No však ani nemôže. Režim ZAV je vlastne režim Postrk na starých Vz.