Open rails cz/sk vectron

Mně u Vectrona sedí 2. nebo 3. stupínek brzdy (odpovídá to 0,8 - 1 baru). Pak už záleží jen na tom, co vezu a podle toho si určím, kdy mám začít povolovat. A po zastavení musíš zabrzdit lokomotivní brzdu, aby si mirel myslel, že máš pořádně zabržděno, jinak ti práskne...

Hodím to sem, kluci, jakým postupem přesně vypnu u RJ162 opakovač (mirel)? Sere mně, že u posunu musím mačkat živák a u přestupu do dieselu a zpět je taky problém, občas, než stihnu zabrzdit, tak mi to práskne.

Hodím to sem, kluci, jakým postupem přesně vypnu u RJ162 opakovač (mirel)? Sere mně, že u posunu musím mačkat živák a u přestupu do dieselu a zpět je taky problém, občas, než stihnu zabrzdit, tak mi to práskne.
Dáš si Mirel do režimu ZAV

Najdu VYL a potvrdím entrem. Když stojím v Košicích u perónu. Jakmile začnu sunout, začne to chtít mačkat živák.

To je všechno hezké, ale já v nastartované 162 stojím u perónu, přímočinná zatažená na full, navolím ZAV a dám kl. Enter a stejně se po rozjezdu rozsvítí modrá a musím mačkat živák. Mne zajímá, jak u PC na klávesnici pžesně navolit.

Já se v základních věcech orientoval podle příručky Mirel-VZ-363.5-V03, kde jsem si našel potřebné.
Měla by být ke stažení na webu, mám ji odtud.

Back
Nahoře