751001M.S.
Pokladník
bude to na googledisku mým takže cajka Esa potom aj u dodaSeš moc hodný jinak přes ulozto to je na prd no určitě si poradíš ale klobouk dolů si opravdu šikovný a nemáš problém to vypustit ven
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
bude to na googledisku mým takže cajka Esa potom aj u dodaSeš moc hodný jinak přes ulozto to je na prd no určitě si poradíš ale klobouk dolů si opravdu šikovný a nemáš problém to vypustit ven
No to je krása,to je teda nálož darčekov,ja snáď vyhodím stromček,pretože už je zbytočný....
Kolik jsi toho vidal ty ?? Akorát žvaníš.@751001M.S. To, aký je v tom bordel, FA inak pomenované, nepremenované S vo vnútri, čiže názov textúry musí byť pôvodný, zbytočné SD súbory, jedno ladenie také druhé také, physics pomenované ......
co se nepřejmenovaných textur týče tak to je proto protože mi padá program na dekomprimaci textových souborů, rilsy mi po přepsání s souborů a wag nejdou zobrazit... a SD jsem jen zapomněl u něčeho smazat...@751001M.S. To, aký je v tom bordel, FA inak pomenované, nepremenované S vo vnútri, čiže názov textúry musí byť pôvodný, zbytočné SD súbory, jedno ladenie také druhé také, physics pomenované inak, než eng, u všetkých Rils-ov TGA ostatných Rils-ov. Ešte niečo ? Také to, dorob si sám, to už radšej nábytok z IKEI, nie každý totižto chce mať dobrovoľný bordel v Trainsete...
No vidím ešte dobre, neviem ako tyKolik jsi toho vidal ty ?? Akorát žvaníš.
Ak nejdú zobraziť, tak musí byť chyba na tvojej strane niekde. Moje Rils-y po prepísaní mi fungujú normálne, pozri či si niekde nedal medzeru, pri najlepšom len nahradiť číslo v S-ku. Vec druhá, čo používaš na dekompresovanie S-iek ?co se nepřejmenovaných textur týče tak to je proto protože mi padá program na dekomprimaci textových souborů, rilsy mi po přepsání s souborů a wag nejdou zobrazit... a SD jsem jen zapomněl u něčeho smazat...
Tak jsetli tohle hodíš do trainsetu, zaručuji ti, že máš zaděláno na pěkný průser. Můžná kromě volné jízdy.Kolik jsi toho vidal ty ?? Akorát žvaníš.
Tak kdyby se někomu chtělo budu rád a vděčnej, tak fakt nevím proč mě ty Rilns po přepsání dělají neplechuNetuším, za jak dlouho bych to mohl mít hotovo, ale zkusil bych teď během vánočních prázdnin alespoň něco z toho (co stihnu) "učesat" a případně i nabídnout jako opravu. Tu zsskc_Rilhs už mám upravenou, zobrazuje se a vypadá to, že bude bez problémů fungovat.![]()