Skiny Michal S. OR,Trs,RW

@751001M.S. To, aký je v tom bordel, FA inak pomenované, nepremenované S vo vnútri, čiže názov textúry musí byť pôvodný, zbytočné SD súbory, jedno ladenie také druhé také, physics pomenované inak, než eng, u všetkých Rils-ov TGA ostatných Rils-ov. Ešte niečo ? Také to, dorob si sám, to už radšej nábytok z IKEI, nie každý totižto chce mať dobrovoľný bordel v Trainsete...

@751001M.S. To, aký je v tom bordel, FA inak pomenované, nepremenované S vo vnútri, čiže názov textúry musí byť pôvodný, zbytočné SD súbory, jedno ladenie také druhé také, physics pomenované inak, než eng, u všetkých Rils-ov TGA ostatných Rils-ov. Ešte niečo ? Také to, dorob si sám, to už radšej nábytok z IKEI, nie každý totižto chce mať dobrovoľný bordel v Trainsete...
co se nepřejmenovaných textur týče tak to je proto protože mi padá program na dekomprimaci textových souborů, rilsy mi po přepsání s souborů a wag nejdou zobrazit... a SD jsem jen zapomněl u něčeho smazat...

Ahoj, nechci nijak zasahovat, ale jestli tohle někdo kopne do trainsetu, končí s editorem aktivit. Hned v prvních dvou lokomotivách ČDC máš dva enngy, který platí? U prvního nesouhlasí názvy v řádcích:
1 řádek s názvěm, ale ani řádeg Endine a Eagon v engu, což zaručí okamžitý pád editoru aktivit. Dále nevím, zda nejsou duplicitní soubory s originál modely, to taky nesmí být, dělá to bordel a bude se to bít.

Není to kritika, já bych to snad i dal dohromady a pomohl, ale absolutně nestíhám ani svoje věci. Spíš bych se přimouval, pokud by se někdo našel a s tímhle ti pomohl. Tohle, jak je ke stažení nasypat do trainsetu je hotová sebevražda. Fakt to chce opravit a zkontrolovat sakumprásk celé. Je to fakt obsáhlý balík a práce asi na hoooodně dlouho. I tak dík moc, snad se najde někdo, kdo ti tohle pomůže dát dokupy.

co se nepřejmenovaných textur týče tak to je proto protože mi padá program na dekomprimaci textových souborů, rilsy mi po přepsání s souborů a wag nejdou zobrazit... a SD jsem jen zapomněl u něčeho smazat...
Ak nejdú zobraziť, tak musí byť chyba na tvojej strane niekde. Moje Rils-y po prepísaní mi fungujú normálne, pozri či si niekde nedal medzeru, pri najlepšom len nahradiť číslo v S-ku. Vec druhá, čo používaš na dekompresovanie S-iek ?

Esa jsem teď umazal to co tam nemělo bejt takže už to tam není dvakrát, ale to je tím že google disk to tam dal 2x místo aby to jen nahradil

vanoce.jpg

Prosím tě, který eng platí, popřípadě ti přejmenuji i ty ace, ale platí ty názvy podle engu? Tohle se fakt do trainsetu dostat nesmí, dále udělám podsložky a dám tam eng pro editor aktivit. Inc soubory napřímo jsou problém, ale to je detail.

jak jsem psal na google disku už jsou esa se správným engem, textury jsou původní název protože mi padá program na dekomprimaci souborů

Netuším, za jak dlouho bych to mohl mít hotovo, ale zkusil bych teď během vánočních prázdnin alespoň něco z toho (co stihnu) "učesat" a případně i nabídnout jako opravu. Tu zsskc_Rilhs už mám upravenou, zobrazuje se a vypadá to, že bude bez problémů fungovat. ;)

Netuším, za jak dlouho bych to mohl mít hotovo, ale zkusil bych teď během vánočních prázdnin alespoň něco z toho (co stihnu) "učesat" a případně i nabídnout jako opravu. Tu zsskc_Rilhs už mám upravenou, zobrazuje se a vypadá to, že bude bez problémů fungovat. ;)
Tak kdyby se někomu chtělo budu rád a vděčnej, tak fakt nevím proč mě ty Rilns po přepsání dělají neplechu

Back
Nahoře