Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha - archív #7

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Tak jsem zkusil Test Nihov brno a zpet a musim se klanit, libilo se mi to a uz se tesim az tam pojede nejaky naklad to bude uplne uzasny. Jen tak dal. :)

Taky jsem zkoušel Brno-Níhov ale vyhazovalo mi to hlášky czechtrackXXklepani. Předtím mi to nedělalo. Jinak moc fajn ten Tišnov!
To je jak když vjedete do úplně jiného Světa....dokonalého...

ES 499.0001 napsal:
Taky jsem zkoušel Brno-Níhov ale vyhazovalo mi to hlášky czechtrackXXklepani. Předtím mi to nedělalo. Jinak moc fajn ten Tišnov!
To je jak když vjedete do úplně jiného Světa....dokonalého...

Jo, zapomněl jsem na upozornění. Po příchodu MSTS BIN jsem oprašil staronové zvuky od Dejva, které po vzniku u mé trati shazovalo MSTS. Kdo měl DVD od té doby, tak zvuky má doma, kdo aktualizuje od počátku, tak asi mu bude něco chybět. Zkuste pohledat v jiných tratích. Fungovalo to na fikci Bystřice - Hustopeče.
Pokud nic nenajdete, tak otevřte složku Breclav - Praha a vyhledejte soubor Ttypeold.dat, který přejmenujete na Ttype.dat. Ale nejprve si ten originál zálohujte přejmenováním.

Zbyňku, neubrali trochu kolejí ve Smiřicích? Před budovou bylo ještě loni 5 dopravních + 1 manipulační kolej. Jinak se mi líbí trať, až na to, že jsi neudělal přejezd na Kukském/Skalickém . Je neobvyklý svou délkou a je na něm zajímavý provoz.

Zbyněk Šemora napsal:
Pokud nic nenajdete, tak otevřte složku Breclav - Praha a vyhledejte soubor Ttypeold.dat, který přejmenujete na Ttype.dat. Ale nejprve si ten originál zálohujte přejmenováním.
Chtěl bych se zeptat ,když tam mám oba soubory jestli to vadí nebo ne.Dík za odpověď.

Já ty soubory mám taky oba. A nebylo by lepší kdyby někdo ty zvuky dal ke stažení? Když říkáte že jsou reálnější...a aspoň by to měl každý uživatel stejné.

A ještě jedna otázečka...spíš pro ostřílené Pražáky - Jak jezdí Os z Masaryčky na Lysou? To v Libni se otáčejí. Teď koukám totiž na AE a nemůžu uvěřit vlastním očím...děkuji za objasnění.

Tak za Pražáky :D
Jezdí se přes Libeň úvratí, nezajíždí se k perónům, ale pouze do "přednádraží".
V Praxi to vypadá tak, že mezi Vysočany a Masaryčkou pendluje celou šichtu fíra.
Př.: Jedu z Lysé a pendlujícímu fírovi předávám klíče, ten si vleze na zadní stanoviště. V Libni se ujme řízení a dojede na Masaryčku.
Směr Lysá je to naopak, vyveze panťák do Libně a do Vysočan se veze, rychle vyskočí, běží fírovi odevzdat klíče a maže na druhý perón zase pro vlak na směr Masaryčka.

Už se jdu konečně také projet, celý den se nemůžu dočkat.

Nepatrně pozměněno, neboť i na dráze se najde ku*va schovaná za sloupem. :(

Pawlik napsal:
Př.: Jedu z Lysé a na začátku peronu za jízdy házím klíče fírovi, po zastavení vlaku si vleze na zadní stanoviště.
FUJ ! Napsal jsi tu naplno, jak se to dělá a dělat NEMÁ ! Zadní fíra má vyčkat příjezdu na místě, kde zastaví čelo, převzít klíče a poté přejít dozadu.
Takhle se toho zase někdo chytí a bude tam šmírovat, že porušují OP16 !
Za jízdy se nic vyhazovat a chytat nemá s vyjímkou k tomu určených záchytných košů ( jestli ještě někde existují, bývaly kdysi "téměř" u každého vjezdu do ranžíru ). :eek:

Naposled editoval moderátor:
ES 499.0001 napsal:
Já ty soubory mám taky oba. A nebylo by lepší kdyby někdo ty zvuky dal ke stažení? Když říkáte že jsou reálnější...a aspoň by to měl každý uživatel stejné.
Já se taky přimlouvám, aby ty zvuky byly někde ke stažení, prosím, prosím.

Karel napsal:
ES 499.0001 napsal:
Jelikož Karel mi dodával cenné materiály pro stavbu trati, tak kompletní složku Sound do adresáře Train simulator (jen update z instalace DVD) stahujte zde:
http://www.semora.cz/d/SOUND.rar

VáclavS napsal:
Zbyňku, neubrali trochu kolejí ve Smiřicích? Před budovou bylo ještě loni 5 dopravních + 1 manipulační kolej. Jinak se mi líbí trať, až na to, že jsi neudělal přejezd na Kukském/Skalickém . Je neobvyklý svou délkou a je na něm zajímavý provoz.
Václave, nespletl jsi si Smiřice s jinou stanicí na S? Tam je odjakživa 5 kolejí, z toho jedna manipulační. Víc by tam ani nevešlo, protože z jedné strany je nádraží, z druhé zeď.
Takže loni tam těžko bylo víc kolejí. Snad Ti nějaký Smiřičák pošle fotku.
Jinak nevím, který přejezd Ti chybí. Napiš kilometr. Rád doplním. Ale myslím, že jsem osadil všechny.

Zbyněk Šemora napsal:
Karel napsal:
ES 499.0001 napsal:
Jelikož Karel mi dodával cenné materiály pro stavbu trati, tak kompletní složku Sound do adresáře Train simulator (jen update z instalace DVD) stahujte zde:
http://www.semora.cz/d/SOUND.rar
Děkuji.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře