David Kodet
Pokladník
No na tu volnou jízdu mi to chybělo.Je myšlen přejezd za Jaroměří směrem
na Českou Skalici a Starou Paku.Je to široký dlouhý dvoukolejný přejezd
na Českou Skalici a Starou Paku.Je to široký dlouhý dvoukolejný přejezd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nespetl jsem se, na leteckém záběru na nádraží je to dobře vidět, že před budovou je dokonce 5 dopravních + 1 manipulační kolej, všechny elektrifikované. Stanice byla předloni(zde jsem se spetl) v rekonstrukci, tak je možné, že byli ubrány. Místo by i v simulátoru bylo.http://www.ama-cb.cz/msts/Kladensko/Smirice.JPGZbyněk Šemora napsal:VáclavS napsal:Zbyňku, neubrali trochu kolejí ve Smiřicích? Před budovou bylo ještě loni 5 dopravních + 1 manipulační kolej. Jinak se mi líbí trať, až na to, že jsi neudělal přejezd na Kukském/Skalickém . Je neobvyklý svou délkou a je na něm zajímavý provoz.
No vidite az dnes jsem se podival do prahy a to jsou zmeny a jinak trasa z lyse do prahy peknaZbyněk Šemora napsal:...
V Praze rozhlas? Ten je tam už dávno, stejně jako v Bratislavě.![]()
To je oříšek, tam mi to nejde nijak nalinkovat. Potřebuji tam dostat opakovací výstrahu, ale asi to scripta neumožňují. Budu muset kontaktovat Jirku Poláka. Na dráze je tolik kombinací, že se dá předem těžko odhadnout, co ještě bude třeba. Předtím mi to svítilo sice dobře, ale neumělo mi to dát návěst očekávejte rychlost 40. To samé je myslím do Hrabovky, Z Buben to také neumí mrkat očekávejte 40.Kank napsal:Nene, nahoře žlutá, pod ní zelená...