Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha - archív #7

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Re: instalace

DJ_Tomy napsal:
Ahoj lidi.Prosím vás potřeboval bych poradit jak instalovat trat BP.Jsem úplný začátečník.Předem moc díky Tom :wink:

1. Kup si DVD s tratí.
2. Přečti si poznámky k instalaci
3. Spusť instalační program na tomto DVD. Pozor, spuštění programu trvá poněkud déle.
4. Dále se řiď nabídkou instalátoru.

To je vše. Jak prosté, milý Watsone....

dvd s tratí doma mám..ale žádné poznámky k tomu nemám.Mám to rozdělený na globaly, trainsety, atd...tak bych potřeboval poradit.

mě se nic nezobrazí.Jsou to jen rozdělené složkyx.To dvd sem našel ve škole v lavici.Někdo ho tam nechal.

Tak ti doporučuji DVD koupit. To cos našel je jenom nějaká neorig. kopie. Jinak v ROUTES/Breclav - Praha/Breclav - Praha.trk najdeš verzi tratě.

DJ_Tomy napsal:
mě se nic nezobrazí.Jsou to jen rozdělené složkyx.To dvd sem našel ve škole v lavici.Někdo ho tam nechal.

A nemáš tam takú složku Setup?
- tam by mali byť 2 inštalačné súbory

DJ_Tomy napsal:

Bohužel, v tomto případě jakoukoliv technickou podporu tady nečekej..... A už vůbec ne od autora trati.

DJ_ : zeptej se Microsoftu: "mám nelegalní Windows, jak jej mám nainstalovat?"
Jestli máš nějakou nelegální kopii, tak se zde raději na nic neptej a zeptej se toho, kdo to pod lavicí zapomněl. Jinak na originál DVD je podrobný návod.

Zveřejňuji několik screenů Říkonína od Romana a fabriky u DNV od Nebuluse. Obojí vypadá dost dobře. Nádherná práce.
7b6251ab8153b7814bf8dec3eec34b2b.jpg
2c91a16aa9b4dbf0a09b4ab5b8bd02d7.jpg
e0236ac1a5d6d6dc2c0945bb09d5978f.jpg
5d9272196ee87d9b1a32482677f5b9b0.jpg
2bdbbe2edfa7047e2d97ab2192420f8e.jpg

Naposled editoval moderátor:
To co tady popisuje Dj-Tomy je to samé, co mám já doma. Jelikož mám verzi tratě BP kdy byla na dvě CD (pouze úsek Pardubice - Kúty). Nyní si po každé aktualizaci vypálím na DVD-RW sloužku Breclav-Praha a Trainset. Kdybych potřeboval znova nainstalovat MSTS, tak to tam nakopíruju a jde mi to.

Zdravím. Aktualizace BP77 je super. Co se týká ubdatetrainset, tak bych měl dotaz, proč je nadefinován u některých kabin u lokomotiv, pohled vpravo = vzad? Vím, že některé mašinky pravý pohled nemají, ale např CD 754, 183 ho má. Myslím si, že po zavedení MSTS Bin a tudiž možnosti přejití na druhé stanoviště je zpětný pohled zbytečný. Vždycky když vyjde ubdate, tak to musím přepisovat. Jinak díky za výborně zpracovanou trať. S pozdravem Dan.

----------------------------
Martens : Dle přání Zbyňka Šemory byly reakce na tento příspěvek přesunuty do vlákna k trainsetu.

Prosím tedy i ostatní, aby si striktně oddělili trainset BP od trati Praha-Bratislava.

To, ze na trati smer Tisnov-Brno jsou klesani jako krava jsem vedel, ale ze to s tim Balt Orientem bude takovy maso :) to jsem necekal. Skoro sem ty tuny za sebou cejtil. :)
Jak se maj takovyhle sesupy spravne brzdit? U ty 350tky se to dela asi dynamikou, ale co u jinych masin? Smi si tohle brzdit treba trochu lokomotivni brzdou? Sorry za laickej dotaz.

Nádherně napsané. . Co dodat?Novou aktivitu.Snad do týdne se to povede.

Naposled editoval moderátor:
michawel napsal:
To, ze na trati smer Tisnov-Brno jsou klesani jako krava jsem vedel, ale ze to s tim Balt Orientem bude takovy maso :) to jsem necekal. Skoro sem ty tuny za sebou cejtil. :)
Jak se maj takovyhle sesupy spravne brzdit? U ty 350tky se to dela asi dynamikou, ale co u jinych masin? Smi si tohle brzdit treba trochu lokomotivni brzdou? Sorry za laickej dotaz.
Přídavnou určitě ne, vytavil bys obruče a špalky na mašině. Vlak se brzdí zásadně vlakovou nebo EDB - pokud dostačuje EDB a je vlak sestaven pro její použití.
Tyhle citované "padáky" jsou ještě pořád slabším odvárkem oproti padákům na obě strany od Strelenky/Střelné na moravskoslovenském pomezí mezi Vsetínem a Lúky pod Makytou ( 19 a 21 promile). A ještě větší spád je ( na Martinově "Trat_321" ) z Mostů do Jablunkova až 29 promile ( oficiálně papírově "jen" 27 kvůli normám ).

Přídavnou určitě ne, vytavil bys obruče a špalky na mašině. Vlak se brzdí zásadně vlakovou nebo EDB - pokud dostačuje EDB a je vlak sestaven pro její použití.
Tyhle citované "padáky" jsou ještě pořád slabším odvárkem oproti padákům na obě strany od Strelenky/Střelné na moravskoslovenském pomezí mezi Vsetínem a Lúky pod Makytou ( 19 a 21 promile). A ještě větší spád je ( na Martinově "Trat_321" ) z Mostů do Jablunkova až 29 promile ( oficiálně papírově "jen" 27 kvůli normám ).
A co ten BaltOrient? To jsou vsechno klasicky vozy z Bautzenu se spalkovejma brzdama, jak s nima? :)
Coze z Mostu do Jablunkova takovej brutalni sesup? Ja tam jezdim relativne casto, ale rozhodne mi to tam tak drsny neprislo. Skoro sem si toho ani nevsiml, coz se o 250tce rict neda, tam kdyz to pada do toho tunelu od Loucek tak to je zatracene poznat.

michawel napsal:
Coze z Mostu do Jablunkova takovej brutalni sesup? .
Jo je to sice krátké a prudké v okolí zastávky Bocanovice, ten zlom z mašiny vypadá, jakoby skončil kopec do roviny a přitom je tam ještě pořád silně přes 10, jinak rozhodný spád pro výpočet brzdícího procenta je udáván pouhých 16, což ale není skutečná hodnota ( tyhle hodnoty se udávají po různých přepočtech dynamických simulovaných parametrů ).Okolo H.Lidče je to 15/18, tam jsou ty velké spády podstatně delší. Kvůli spádům taky směly jezdit ruské vozy jen tratí přes H.Lideč, ale přes Jablunkovský úsek nesměly ( alespoň za mne tehdy ne ), u nich totiž nebyl důležitý rozhodný spád, ale skutečný kvůli zajištění na trati. Ty pancířáky byly těžké a neměly evropské brzdy.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře