Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pokud by se někdo chtěl do toho pustit, tak nějaké fotky mám a můžu poskytnout...Zbyněk Šemora napsal:... ideální by bylo postavit alespoň zhruba obě haly a koleje bych podřídil modelu. Ale to bych už chtěl asi moc.![]()
Používáš TrainStore?Čouda napsal:Ahoj! já bych se chtěl zeptat, proč načítání této tratě trvá tak dlouho. tra´t 321 se mi načítá as i o čtyřikrát rychleji než tato. napadlo mě, že to může být způsobeno rozsáhostí tratě, ale ještě před měsícem (už po act 77) se trať načítala daleko rychleji. Nevíte někdo proč?
Čouda napsal:Ahoj! já bych se chtěl zeptat, proč načítání této tratě trvá tak dlouho. tra´t 321 se mi načítá as i o čtyřikrát rychleji než tato. napadlo mě, že to může být způsobeno rozsáhostí tratě, ale ještě před měsícem (už po act 77) se trať načítala daleko rychleji. Nevíte někdo proč?
Čouda napsal:Train store používám, to bych musel mít nervy z ocele, abych vydržel načítání bez něho. Dlouho to načítá i volnou jízdu. Už i úvodní obrazovka se načítá déle než by měla. PC je přitom zatížen na 100%. Evidentně něco dělá, ale proč, když u ostatních tratí ne.
Nevím jak ostatní ,ale s ICQ mám špatné zkušenosti. Já sám ho nepoužívám ale syn ano a když jdu jezdit a zapomenu ho vypnout tak nejenže se mi pomalu načítá ale i mi to pak jezdí trhaně.AndrewM napsal:ICQ nebo jina zapnuta aplikace ?![]()
Já jsem jednou jel se zaplým icq a msts mi jelo úplně normálně.Matýsek napsal:Nevím jak ostatní ,ale s ICQ mám špatné zkušenosti. Já sám ho nepoužívám ale syn ano a když jdu jezdit a zapomenu ho vypnout tak nejenže se mi pomalu načítá ale i mi to pak jezdí trhaně.AndrewM napsal:ICQ nebo jina zapnuta aplikace ?![]()
No zapomněl jsem dodat ,že mívá zapnutý ICQ a ještě Skype.Ondra.H napsal:Já jsem jednou jel se zaplým icq a msts mi jelo úplně normálně.Matýsek napsal:Nevím jak ostatní ,ale s ICQ mám špatné zkušenosti. Já sám ho nepoužívám ale syn ano a když jdu jezdit a zapomenu ho vypnout tak nejenže se mi pomalu načítá ale i mi to pak jezdí trhaně.AndrewM napsal:ICQ nebo jina zapnuta aplikace ?![]()
Dělával to ICQ 2005, že občas roztočil disk a vyšponoval vytížení procesoru na 100%.....od té doby mám ICQ pryč používám lehčí Mirandu a jsem v poho....Matýsek napsal:No zapomněl jsem dodat ,že mívá zapnutý ICQ a ještě Skype.Ondra.H napsal:Já jsem jednou jel se zaplým icq a msts mi jelo úplně normálně.Matýsek napsal:Nevím jak ostatní ,ale s ICQ mám špatné zkušenosti. Já sám ho nepoužívám ale syn ano a když jdu jezdit a zapomenu ho vypnout tak nejenže se mi pomalu načítá ale i mi to pak jezdí trhaně.AndrewM napsal:ICQ nebo jina zapnuta aplikace ?![]()