F
FrantaVopička
Host
Už to vidím taky.ocelot24 napsal:(Fotky jedou ,jen trochu víc pomaleji..)
Jedním slovem nádhera. Honzo smekám, je vidět, kdo je na současné modelářské špici.
Teď jen nějak vyčistit tu poslintanou klávesnici.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Už to vidím taky.ocelot24 napsal:(Fotky jedou ,jen trochu víc pomaleji..)
Mi to načetlo jako blesk včera i dnes bez problémů. Občas by neškodilo ve svém PC pročistit ručně IEcache...Michal napsal:Už to vidím taky.Jedním slovem nádhera. Honzo smekám, je vidět, kdo je na současné modelářské špici.ocelot24 napsal:(Fotky jedou ,jen trochu víc pomaleji..)

Tos to za ty dva měsíce zapomněl?Petr Šimral napsal:...dopr****.
A můžu to předělávat
PŠ
No jo, nesmí se to zvedat myší, ale klávesama NUM8 a NUM2, pak to není tak hroznýKosac napsal:Ono to nebude tak horky. Je to desna otrocina po tech 0.001 skocich. Udelal jsem tim zpusobem jen par useku a kousky kde jsem mel schody. Ale na nejake presne nastavovani na desetiny promile... to by mi upadla ruka.

Bylo zde již několikrát psáno, že autor staví dle situace, která byla v době natáčení na video a jiných podkladů - těch změn je již víc (okolí Masarykova n., Hrabovka - hl.n., Choceň, úsek Č. Třebová - Zábřeh, apod.). Je to celkem zajímavé porovnání, jeď z ČT do Zábřehu po BP a po 321.350.009 napsal:Pěkné
Jinak včera jsem jel po 031 z Pardubic do Hradce Králové a všiml jsem si, že koleje ve Stéblové směrem do Semtína (taková ta vlečka), tak byly vytrhány, nyní tam je jenom štěrk a koleje žádné - ani staré ani nové.
Můj názor na toto- já bych nejradší vše ještě před "koridorizací", hezky do oblouku 85km/h než po rovince 160km/h. To je můj názor. I když třeba nikoho nezajímáTomes napsal:Bylo zde již několikrát psáno, že autor staví dle situace, která byla v době natáčení na video a jiných podkladů - těch změn je již víc (okolí Masarykova n., Hrabovka - hl.n., Choceň, úsek Č. Třebová - Zábřeh, apod.). Je to celkem zajímavé porovnání, jeď z ČT do Zábřehu po BP a po 321.350.009 napsal:Pěkné
Jinak včera jsem jel po 031 z Pardubic do Hradce Králové a všiml jsem si, že koleje ve Stéblové směrem do Semtína (taková ta vlečka), tak byly vytrhány, nyní tam je jenom štěrk a koleje žádné - ani staré ani nové.![]()
Tento týden jsem obdržel fotky jak pokročila stavba Nového spojení v Praze. Když jsem viděl své bývalé depo na Masaryčce, pohled odtut na Vítkovský památník, a stará hala ve stínu estakády, vytrhané koleje z Hrabovky na hlavní, úplně mi běhal mráz po zádech. Za rok už nikdo nepozná, kudy kdysi jezdily vlaky. Buďme rádi, že máme MSTS, kde tato historie zůstane zvěčněná. Věřte tomu, například stavět historii za deset let v dalším dokonalejším simulátoru, bude nemožné (pokud nemáte své podklady z doby nedávno minulé)Tomes napsal:- těch změn je již víc (okolí Masarykova n., Hrabovka - hl.n., Choceň, úsek Č. Třebová - Zábřeh, apod.). Je to celkem zajímavé porovnání, jeď z ČT do Zábřehu po BP a po 321.![]()
Tady mi nezbývá než souhlasit, tento týden jsem se svezl na hl.n., z depa za chvíli už opravdu nic nezbyde, ale v MSTS tam strojmistři sedí pořád.Zbyněk Šemora napsal:Tento týden jsem obdržel fotky jak pokročila stavba Nového spojení v Praze. Když jsem viděl své bývalé depo na Masaryčce, pohled odtut na Vítkovský památník, a stará hala ve stínu estakády, vytrhané koleje z Hrabovky na hlavní, úplně mi běhal mráz po zádech. Za rok už nikdo nepozná, kudy kdysi jezdily vlaky. Buďme rádi, že máme MSTS, kde tato historie zůstane zvěčněná. Věřte tomu, například stavět historii za deset let v dalším dokonalejším simulátoru, bude nemožné (pokud nemáte své podklady z doby nedávno minulé)Tomes napsal:- těch změn je již víc (okolí Masarykova n., Hrabovka - hl.n., Choceň, úsek Č. Třebová - Zábřeh, apod.). Je to celkem zajímavé porovnání, jeď z ČT do Zábřehu po BP a po 321.![]()

A to jsi chtěl stavět projekt Evropa.klimi napsal:VauTohle neni nic pro mě.Na mojí hlavu moc složité , ale pěkné.
Zbyněk Šemora napsal:A to jsi chtěl stavět projekt Evropa.klimi napsal:VauTohle neni nic pro mě.Na mojí hlavu moc složité , ale pěkné.
Každý by měl stavět jen to, na co má hlavu.
![]()
Jo jo, omlouvám se, už si ty nicky pletu. Ale nějaký Kimir...tak nějak je i severokorejský diktátorPawlik napsal:Zbyněk Šemora napsal:A to jsi chtěl stavět projekt Evropa.klimi napsal:VauTohle neni nic pro mě.Na mojí hlavu moc složité , ale pěkné.
Každý by měl stavět jen to, na co má hlavu.
![]()
Ne, ne, Zbyňku. Ten novodobý Perner byl Kimir.![]()