Stav prací:
Praha se už celkem rýsuje. Mám zastavěno (zhruba) od Vršovic po Uhříněves od Krče do Vršovic a Malešic. Ještě zbývá okolí trati z Malešic do Běchovic a uvidíme co to udělá s FPS.
Takže ještě pár dodělávek a pak se to musí celé zpracovat, aby trať nevyhazovala chyby za každého počasí a ročního období. Pak updatovat trainset a otestovat aktivity pod nejnovějším binem a může se vydat aktualizace. Vidím to na konec července. Už mám těch pražských silničních nadjezdů a podjezdů plné kecky
Pražská sídliště jsou směs paneláků Nebulus - Mates. rodinná zástavba Honza Švec a něco také Mates. A to ještě nemám všelijaké fabriky, skladiště, atd. Ale to až někdy příště. Zatím je to jen pokus, jak v takovém prostředí půjde jezdit s vlaky.
Stejně by mě zajímalo, jak Praha funguje v pilotním projektu od Vlastíka a Hawka. A také jak se jim v takovém prostředí staví. Mě už editor úplně plave, jak se stále načítají objekty kolem dokola při každé změně kamery.
Zde pár chabých screenů. Pokoušel jsem se jet se 471 do stanice metra Kačerov, ale ještě nemám kompletní koleje
Jižní spojka je 4proudá, možná ji mám výškově blbě, ale snaha byla. Také mne štve vlnící se terén pod domy na kopci. Ty pak v dálce poletují ve vzduchu. Vegetaci ještě doplním. FPS je zatím 17 až 50. Ale při načítání velkých sídlišť MSTS na chvíli škubne jak při potkávání traffic.

Ale jak je vidět, práce bude na Praze ještě hodně.