Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ano, mají. Údajně ale některé 151 rekonstruované nejsou a stupně se musí kvedlat poctivě. Sjetí z výkonu se často ve 160 km/h řeší "červeným tlačítkem". Na vlastní oči jsem ale neviděl.bob57_cz napsal:To už i 150ky mají reko výzbrojí 151 ?
Zbyněk Šemora napsal:Vše se pokakalo, aktualizace dnes nebude. Už to mělo být nakopírováno, ale jaksi se kopírování zaseklo na 75% Proč? Protože mám zaplněný server 1GB souborů z 1 giga možných. Budu to muset trochu promáznout. Také za to může dnešní aktualizace trainsetu, kterou mi Martens telefonicky asi 40 minut mlátil o hlavu a to kvůli jedinému kyklopovi (výchozí poloha brzdy jako u všech ostatních lokomotiv s BSE a jak byla na původním kyklopovi před update). Tím dnes už asi nestihnu na zítra ani instalačky pro DVD. Omlouvám se, že své závazky asi nesplním v termínu jak jsem slíbil. Ale za takových podmínek se to opravdu nedá.
Martens napsal:Zbyněk Šemora napsal:...Také za to může dnešní aktualizace trainsetu, kterou mi Martens telefonicky asi 40 minut mlátil o hlavu...
Omlouvám se všem, že jsem telefonem způsobil to, že se pokakala aktualizace a přenos souborů....... vot těchnika, alespoň vidíte, jak jak rychle těch 40 minut hovoru vyprodukuje 1 GB dat .....alespoň že to máš na koho hodit, že Zbyňku .....![]()
Čouda napsal:Martensi co mám podle tebe zařadit do update cabu 742. Já jsem teď trošku mimo. Posílal jsi mi ty upravené cvf, myslíš tyto?
Zbyňku, prosím Tě nikdo nikdy po Tobě nechtěl, aby se stahovaly z trainsetu - v mailu (ten můžu kdykoliv zveřejnit) jsem navrhoval vyřazení cabu a engů 740/742 z aktualizace (ne z trainsetu), do doby, než by Bob dodělal a vyladil etalon engu a všechny úpravy se sjednotí.Zbyněk Šemora napsal:Ohledně 742. Nezlobte se, ale kvůi tomu, že čouda vydal nějaké věci, které se bijí s mým nastavením přece nestáhnu všechny 740 a 742 z trainsetu a tím rozbiji veškeré aktivity.
Zbyněk Šemora napsal:Martine a Ty jsi Hotntot nebo kdo?. Já v Update žádné změny u 742 nedělal, jen jsem zrušil penalizace 90 sekund, které každého štvaly. Však si porovnej adresáře. A dopsal jsem tam Tvé hodnoty HeadOut. Co se Ti na tom nelíbí? To měli uživatelé dále civět z ochozu místo z kabiny? Však jsi mi to posílal Ty a moc děkuji. (to se týká vlastně kabin). A že něco zpackal Čouda, to si vyřiď s ním a mě do toho stále netahej.
Začínam byť celkom pevne presvedčený, že niekomu tu už naozaj z MSTS začalo kvapkať na karbid ... tá svätožiara je naozaj škodlivá. Tak to vypadá, keď si niekto pomýli koníčka s prácou a je presvedčený, že je neomylný, že jediná správna cesta je len a len tá jeho ...Martens napsal:Hotentot? Pak jsme Zbyňku asi docela blízcí příbuzní. ...Zbyněk Šemora napsal:Martine a Ty jsi Hotntot nebo kdo?. Já v ...
Zbyněk Šemora napsal:Hotntot myšleno tak, že jsem to Martinovi osobně vysvětloval, že jsem v 742 žádné změny ve výkonech nedělal, tak nechápu tuto debatu. Ale případ pro psychiatra to tady už začíná být. (myslím to na sebe)
Jen tak pro info. Mám pracně vytaženy všechny wagy a engy ze všech vozidel a ikdyž v nich nejsou žádné změny, máte je v každé aktualizaci. Vyřadil jsem jen vozy ČD od Boba, které beru jako finál.
Takže systém je následovný.
Pokud se vyskytne jakákoli novinka, tak první jde do tohoto update a až odtud ji kopíruji do Trainsetu. Jedině tak se vyhnu omylům.
Taxi, tohle není fórum o víře a svatozářích, ale o MSTS.