Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha - archív #7

Stav
nelze přidat další příspěvky.
A kde ti chybý vegetace, všude je to ho dost, ono je to tam samé pole, tak co by jsi tam chtěl.

alcapone napsal:
A kde ti chybý vegetace, všude je to ho dost, ono je to tam samé pole, tak co by jsi tam chtěl.

Vegatace mi chybi v okamziku, kdyz zastavim ve stanici ( a ted nevim presne ktera to je ) a stisknu NUM 2 pro a zacnu vzdalovat kameru od vlaku tak vidim, ze jenom stanice ma objekty, ale hned dale je zelena placka. Treba takova trat 321 ma objekty i par metru za trati cili jsou pokryty i mista ,kam nedosahne oko strojvedouciho, ale u BP jsou pokryta jen ta mista blize ke kolejim, dale uz je zelena placka. A to se hned projevi na FPS. U BP je FPS dost vysoke ale u 321 je dost nizske a obcas to cuka.

Az pojedu jeste jednou Michalovu aktivitu, tak udelam screenshot.

Vegetace naroste. Je třeba víc zalévat :lol:
Ale co je horší, s novými sloupy TV, které jsou silnější se utopilo kolem stovky cedulí s návěstmi pro EP a rychlostníky, které jsou na sloupech. Tak to všude opravuji. Mnohé jsou tímto opravdu nečitelné až neviditelné.

Čuřil napsal:
Vegatace mi chybi v okamziku, kdyz zastavim ve stanici ( a ted nevim presne ktera to je ) a stisknu NUM 2 pro a zacnu vzdalovat kameru od vlaku tak vidim, ze jenom stanice ma objekty, ale hned dale je zelena placka. Treba takova trat 321 ma objekty i par metru za trati cili jsou pokryty i mista ,kam nedosahne oko strojvedouciho, ale u BP jsou pokryta jen ta mista blize ke kolejim, dale uz je zelena placka. A to se hned projevi na FPS. U BP je FPS dost vysoke ale u 321 je dost nizske a obcas to cuka.

A není lepší jen tak náhodou mít vyšší FPS, a jet poze z kabiny než čučet na vlak z velké vzdálenosti, ale při jízdě poskakovat? Ne všichni mají výkonný PC...

Zbyněk Šemora napsal:
.....Ale co je horší, s novými sloupy TV, které jsou silnější se utopilo kolem stovky cedulí s návěstmi pro EP a rychlostníky, které jsou na sloupech. Tak to všude opravuji. Mnohé jsou tímto opravdu nečitelné až neviditelné.

Já vím :( , když mně se nechtělo dělat ty sloupy tenčí než ve skutečnosti jsou. Když už se v tom vrtám, ať je to pořádně. :)

Čuřil napsal:
alcapone napsal:
Řídíš vlak jako fíra nebo zevluješ okolo jako šotouš ??!!

Co to jsou za vyrazy, tohle slysim poprve, nejaka nadrazacka hantyrka ? :eek:

Naposled editoval moderátor:
Jo přesně, tebe zajímá to co vidíš z okna mašiny, zbytek je k ničemu a ještě to zatěžuje MSTS, já jsem s krajinou spokojen. To co kamera u stavitelů nasnímá, to tam dají, vše ostatní se nedává pokud to hodně nečouhá ven, kopce, paneláky.

Musim ty sloupy pochválit zvlášť, jsou opravdu velmi pěkné. Rovněž musí být svatá trpělivost je tam osazovat.

neonxc napsal:
Musim ty sloupy pochválit zvlášť, jsou opravdu velmi pěkné. Rovněž musí být svatá trpělivost je tam osazovat.
Ale nikdo si ještě nevšiml, pokud pojedu na trať s autoblokem, odjezdová návěstidla jsou předvěst (tak to doposud bylo na všechny směry), ale pokud od toho samého návěstidla pojedu na trať bez autobloku, pojedete vždy na volno (nahoře). Tak už je to všude, po celé trati.
Aktualizaci nakopíruji zítra, už mám vše připraveno. Nejvíc mne zdržela oprava těch tabulí nalepených na stožárach TV. Padla na to celá neděle. Hold 1000km kolejí je 1000 km. A to jsem si chtěl v klidu zajet nějakou aktivitu.
:lol:

Zbyněk Šemora napsal:
Na mých stránkách k dispozici update trati 78.1 , necelých 10MB, ale práce hodně.
koukám, že jdu s tímhle příspěvkem pozdě. Po poslední Update trainsetu se mi v TS zobrazí a vybere, ale po spuštění MSTS v nabídce není cd_151006. Ostatní banány snad fungují. Určítě funguje 151004, ze které jsem si pak udělal klon engu pro cd_151006.
Pak jsem se chtěl zeptat, kdysi se tu mluvilo o tom, že při couvání (ještě nebyl BIN) se špatně přehrávají zvuky. Teď se mi stalo, že jsem posunoval v Praze na hlaváku pod Vítkovem a po přejití na druhé stanoviště a jízdě do stanice (opačný směr vzhledem k výchozímu bodu a směru) se zvuk skřípání v oblouku přehrával i přes celou stanici. Je to nějak vyřešeno? Jestli jsem něco neprošvih.
Dále, zda se vám (kdo máte 4. update trainsetu) přehrává několikrát zvuk odbrzdění (např. loko 151 004). Řešil jsem to zvýšením MaxReleaseRate a MaxApplicationRate na 5

Chybný cd_151006.eng mohu potvrdit. Chybička tam vznikla pravděpodobně při klonování. A když už jste všichni v tom stahování updatů, navšivte i stránky Džordže. Nejen Praze zaplatil elektřinu pro návěstidla :)

No to máš těžké. Něco se vydá, ale nikdo netestuje. Já nemohu současně stavět trať a testovat lokomotivy. Spoléhám i na to, že každý, kdo mi co pošle své úpravy skontroluje. Ale asi platí důvěřuj, ale prověřuj.
do řádku Wagon si doplň závorku, takto:
Wagon ( cd_151006 )
Jinak to už je na Chocholouška. Instalačky už předělávám asi počtvrté. Asi jsem měl vrátit zpět původná 350 a 151 a vyměnit jen světla. Možná to tak udělám. Ale až zítra. Čas vypršel.
Co ještě máte za problém, ať to nepředělávám po desáté?

Jinak všechny dodavatele ladění prosím, než něco pošlete, tak vše zkontrolujte.

Vcera jsem hral Michalovu aktivitu vydanou hned po aktualizaci BP.78 ale vsiml jsem si, ze jsou vymeneny zavory, ale ty necinkaji, zvuk neslysim. Jeste predtim jsem je slysel :?

Zhasla navestidla

Ahojte!

... mozna jsem to tu jen nekde prehledl a bylo to zminovano, v takovem pripade mne kopnete na spravne vlakno :wink:

Pri jizde testovaci aktivity poznani Prahy - po akt. BP78, mam temer vsude zhasla navestidla - pocinaje prvnimi Vrsovicemi (tedy aspon myslim - nejsem moc znalec prazskeho uzlu), proste tam jak se s nami "pruvodce" louci ...

... obcas nektera nav. mimo jizdni cestu navesti stuj, ale povetsinou jsou zhasla...

MSTS BIN mam 1.7.051922

Nepomaha ani save/load.

Dik za info pripadne presmerovani k patricnemu ... Diky

Zkus si stahnout nejnovější bin ze stránek džordže. Určitě budeš překvapen.

Čouda napsal:
A to jsem i rád, že jsem včera doplnil na hlavák ty cesťáky i další ranžírky. Praha, pokud pojedete zkrz, tak jedině od tohoto nového binu a nikdy jinak.

Zbyněk Šemora napsal:
Čouda napsal:
A to jsem i rád, že jsem včera doplnil na hlavák ty cesťáky i další ranžírky. Praha, pokud pojedete zkrz, tak jedině od tohoto nového binu a nikdy jinak.

Pokud zvládne nový bin přechot den-noc nebo obráceně, tak ano jinak zůstanu u starší verze. Viz problém u mě, ale to je v jiném vláknu.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře