Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
alcapone napsal:A kde ti chybý vegetace, všude je to ho dost, ono je to tam samé pole, tak co by jsi tam chtěl.
A není lepší jen tak náhodou mít vyšší FPS, a jet poze z kabiny než čučet na vlak z velké vzdálenosti, ale při jízdě poskakovat? Ne všichni mají výkonný PC...Čuřil napsal:Vegatace mi chybi v okamziku, kdyz zastavim ve stanici ( a ted nevim presne ktera to je ) a stisknu NUM 2 pro a zacnu vzdalovat kameru od vlaku tak vidim, ze jenom stanice ma objekty, ale hned dale je zelena placka. Treba takova trat 321 ma objekty i par metru za trati cili jsou pokryty i mista ,kam nedosahne oko strojvedouciho, ale u BP jsou pokryta jen ta mista blize ke kolejim, dale uz je zelena placka. A to se hned projevi na FPS. U BP je FPS dost vysoke ale u 321 je dost nizske a obcas to cuka.
Az pojedu jeste jednou Michalovu aktivitu, tak udelam screenshot.
Zbyněk Šemora napsal:.....Ale co je horší, s novými sloupy TV, které jsou silnější se utopilo kolem stovky cedulí s návěstmi pro EP a rychlostníky, které jsou na sloupech. Tak to všude opravuji. Mnohé jsou tímto opravdu nečitelné až neviditelné.
Řídíš vlak jako fíra nebo zevluješ okolo jako šotouš ??!!Čuřil napsal:Vegatace mi chybi v okamziku, kdyz zastavim ve stanici ( a ted nevim presne ktera to je ) a stisknu NUM 2 pro a zacnu vzdalovat kameru od vlaku tak vidim, ze jenom stanice ma objekty, ale hned dale je zelena placka. Treba takova trat 321 ma objekty i par metru za trati cili jsou pokryty i mista ,kam nedosahne oko strojvedouciho, ale u BP jsou pokryta jen ta mista blize ke kolejim, dale uz je zelena placka. A to se hned projevi na FPS. U BP je FPS dost vysoke ale u 321 je dost nizske a obcas to cuka.alcapone napsal:A kde ti chybý vegetace, všude je to ho dost, ono je to tam samé pole, tak co by jsi tam chtěl.
Az pojedu jeste jednou Michalovu aktivitu, tak udelam screenshot.
Ale nikdo si ještě nevšiml, pokud pojedu na trať s autoblokem, odjezdová návěstidla jsou předvěst (tak to doposud bylo na všechny směry), ale pokud od toho samého návěstidla pojedu na trať bez autobloku, pojedete vždy na volno (nahoře). Tak už je to všude, po celé trati.neonxc napsal:Musim ty sloupy pochválit zvlášť, jsou opravdu velmi pěkné. Rovněž musí být svatá trpělivost je tam osazovat.
koukám, že jdu s tímhle příspěvkem pozdě. Po poslední Update trainsetu se mi v TS zobrazí a vybere, ale po spuštění MSTS v nabídce není cd_151006. Ostatní banány snad fungují. Určítě funguje 151004, ze které jsem si pak udělal klon engu pro cd_151006.Zbyněk Šemora napsal:Na mých stránkách k dispozici update trati 78.1 , necelých 10MB, ale práce hodně.
A to jsem i rád, že jsem včera doplnil na hlavák ty cesťáky i další ranžírky. Praha, pokud pojedete zkrz, tak jedině od tohoto nového binu a nikdy jinak.Čouda napsal:Zkus si stahnout nejnovější bin ze stránek džordže. Určitě budeš překvapen.
Zbyněk Šemora napsal:A to jsem i rád, že jsem včera doplnil na hlavák ty cesťáky i další ranžírky. Praha, pokud pojedete zkrz, tak jedině od tohoto nového binu a nikdy jinak.Čouda napsal:Zkus si stahnout nejnovější bin ze stránek džordže. Určitě budeš překvapen.