Šnek
Vlakvedoucí
Koukni do sešiťáků a máš to černý na bílým.Ale na 100% to zas tak často nebývá.Edie napsal:chtěl bych se zeptat, jaké mašiny tahaj vlaky z Blavy na hranice s ČR. Jsou to x6x nebo 350?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Koukni do sešiťáků a máš to černý na bílým.Ale na 100% to zas tak často nebývá.Edie napsal:chtěl bych se zeptat, jaké mašiny tahaj vlaky z Blavy na hranice s ČR. Jsou to x6x nebo 350?
No tak to ti upřímně závidímPajoš napsal:No oni slovaci to moc neresi. Napriklad Moraviu taha na jejich uzemi snad 242. A uz sem tam videl laminatky aj EC![]()
A co Úvaly - spojky z 0té na odjezdu do Brodu ?Zbyněk Šemora napsal:Jelikož při testech své aktivity jsem najezdil dlouhé kilometry v okolí Prahy a od těch vymlácených styků hlavně v Úvalech a Běchovicích už jsem celej bolavej.
Zbyněk Šemora napsal:A po načtení jsem nestačil zírat. Zmizela většina silnic a všechny zvukové značky ve čtverci. Zbyly jen databázové čáry.
Ale já si myslím, že tohle vyřeší blokování servisem 2. Jaký máte aktivitáři názor?Jak jsem už psal, na to pozdní stavění návěstidel, by mohlo pomoci větší počet obsazování bloků. Měl jsem 7 a teď jsem přidal na 9. Ale jak už jsem psal, tak se zase zhorší možnost křižování na jednokolejce, protože si první vlak, který má projet určitým úsekem obsadí hodně bloků dopředu, a nepustí tam nic protijedoucího.
Ty mosty budeš dělat postaru? Rychlostma ti to snad odpovídá stavu po modernizaci.Zbyněk Šemora napsal:Ještě podle fotek mi chybělo vyhýbkové propojení mezi 2. a 3. mostem (od 4. peronu)
Právě, že to není pravda. Most je v jednom celku "betonový". Když jsi natáčel video cestou na pražskou akci v létě 2005, neměls ho tam už? Proto jsem se ptal. Na mapách na Seznamu je akorát rozestavěný:Zbyněk Šemora napsal:Jestli se nemýlím, jsou tam tři jednokolejné železné mosty a další skupina je na společném myslím betonovém mostě.