Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nemyslí ty malý boudy co jsou na nástupištích?Kank napsal:Deterio: Místní dozor to má již za sebou, dneska jsem jel už jenom kolem suti. To na obrázku je stav ze soboty 13. 10. 2007
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://www.k-report.net/discus/nahledy/male/095030.jpg[/url]
Nene, místní dozor je na fotce. Ta bouda na 3. nástupišti je pro venkovního výpravčího.Vrbam napsal:Nemyslí ty malý boudy co jsou na nástupištích?
Zbyněk Šemora napsal:Víte kolik je fps v aktivitě?
Pokud startuji z Masaryčky nebo z hlavního nádraží, kde je plno vlaků, nic se neděje, vše se načítá při startu. Při pohledu z kabiny je to náct, pohled z okna 9. Ale když vjíždím z Vítkova na hlavní nádraží. Načítá se kromě budov solo mašina, a dva traffic. EC co přijelo od Kolína a dlouhý rychlík na Pardubice. To je škubatura jak hrom. Kam se hrabe zemětřesení. FPS na hlavním jsem měl po ustálení kolem 7. Kritický úsek je z mostu kolem měnírny. Dál už to jede.
Celkem by mne zajímalo, jak je na tom RS. Vybral bych tam nějaké velké nádraží, zaskládal vlaky a zkusil bych tam přijet. Otestujte to někdo ze šťastných prvních majitelů.
Tohle je v návěstních scriptech a výměnou návěstidel to ovlivnit nelze. Ale dle předpisů, víc než 120 se smí jet jen na návěst volno. Takže pokud jsi jel 130 kolem očekávejte xxx, s tím se nechlub, to je na finanční postihjeffer napsal:zbynku dufam, ze v ramci vymen navestidiel si vyhadzal obmedzenie 120 okolo vystrahy - prave ma v useku cesky brod - poricany zastavila predzvest "ocakavaj 100" ked som okolo nej prechadzal 130 (tratova v useku; nulta kolaj)... rozhodne za toto by nemal byt stop...
Je to binem.Dan J. napsal:Hezký den, tak jsem dneska zkoušel projet aktivitu (od Zababy) na trati bp a nestčím se divit, vůbec mi nefunguje omezená rychlost přes návěstidla :?: Když mám na vjezdovém nebo odj. návěstidle omezení např 40Km/h ny TM se mi to zobrazí, ale po průjezdu okolo mi zůstává původní rychlost. Mám nainstalovaný posl. Bin MSTS Patch 1.7.0929 a teď nevím jestli je chyba v Bin, popř v trati nebo v horším případě v MSTS, který se mi moc přeinstalovávat nechce. S pozdravem Dan.![]()
Tak musím konstatovat, že to je fakt Binem, nejak mě nenapadlo to vyzkoušet hned, ale stejně mi začíná MSTS nějak blbnout, takže se te reinstalaci asi nevyhnu.Ondra.H napsal:Je to binem.Dan J. napsal:Hezký den, tak jsem dneska zkoušel projet aktivitu (od Zababy) na trati bp a nestčím se divit, vůbec mi nefunguje omezená rychlost přes návěstidla :?: Když mám na vjezdovém nebo odj. návěstidle omezení např 40Km/h ny TM se mi to zobrazí, ale po průjezdu okolo mi zůstává původní rychlost. Mám nainstalovaný posl. Bin MSTS Patch 1.7.0929 a teď nevím jestli je chyba v Bin, popř v trati nebo v horším případě v MSTS, který se mi moc přeinstalovávat nechce. S pozdravem Dan.![]()
To nemá s MIRELom nič spoločné, s atmosférou je druhý úkon manuál.jeffer napsal:a este atmosfera dolu: na co je (aspon na mirel) volba manualu? aby nezbiehal na 120 (resp. 40 pri medzikruzi)