Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
nebulus napsal:Most cez Moravu je celkom OK, dokonca aj tie nefukčné pilere vyzerajú veľmi reálne. Akurát celý most cez Moravu je jednokoľajný, ....) .
Doteraz to tak bolo, ale rakušák už nechce 754 ani vidieť. Teraz chodia čisto herkulesy a tie malé motory.Čouda napsal:Ahoj! Do marchegu jezděj z BA loko 754 a rakušák na nic pokračuje do Vídně?
Zbyňku to znamená,že aktivity budou k ničemu? :?:Zbyněk Šemora napsal:Deterio: Mooooc hezkýýýý.
Já nelenil i dál a opravil obloučky z Modřic do Vojkovic, ale to nestačilo. Za Šakvicemi je také malé esíčko, takže jsem měl dilema, jestli posunout Zaječí nebo Šakvice. Nakonec to vyšlo na Šakvice, protože jsem potřeboval trochu roztáhnout oblouk do Pouzdřan.
Jinými slovy, když už, tak už.
Náročná operace se podařila a už jen zbývá udělat statické dodělávky. Ale nešlo vše hladce. Jednou mi spadla práce za dvě hodiny a já musel vše znovu. Omylem jsem kliknul na zvukovou značku, pod kterou jsem před tím smazal část kolejí. To znamená vždy zamrznutí editoru, bacha na to.![]()