Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha - archív #7

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Re: Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha

Kuba napsal:
Můžu vědět proč do aktualizace dávate Vaše aktivity rozbalené??? Jsou lidi kteří Vaše aktivity nechcou a pak zbytečně tráví čas mazáním moře souborů. Ve složce ROUTES ( paths, traffic,... ) mi to ještě tak moc nevadilo, ale při pohledu do CONSISTS jsem se hodně orosil. Člověk, který jebe každého kdo nepoužívá nějakou normu má v CONSISTS takový bordel. To je takový problém si dát před Vaše con soubory nějakou zkratku třeba zs_, aby se to líp mazalo!!!
A je problém si aktualizaci neinstalovat rovnou do ostrého simulátoru a rozbalit si ji bokem a teprve odtud si udělat verifikaci a přesunout jen to potřebné a nepotřebné nevkládat ?
Já naopak tohle vítám jako lepší řešení než aktivity dodávat v.apk, který jde rozbalit jen do ostré trati. Před instalací z .apk si musím složitě vše z ostrého simulátoru odložit do zálohy, abych měl přehled, co se mi kam rozbalilo.

Kuba napsal:
Můžu vědět proč do aktualizace dávate Vaše aktivity rozbalené??? Jsou lidi kteří Vaše aktivity nechcou a pak zbytečně tráví čas mazáním moře souborů. Ve složce ROUTES ( paths, traffic,... ) mi to ještě tak moc nevadilo, ale při pohledu do CONSISTS jsem se hodně orosil. Člověk, který jebe každého kdo nepoužívá nějakou normu má v CONSISTS takový bordel. To je takový problém si dát před Vaše con soubory nějakou zkratku třeba zs_, aby se to líp mazalo!!!
Aktualizace jsou pro ty, kteří si objednávají DVD. Aktivity všichni chtějí. kdo je nechce, tak má volbu si je neinstalovat. V této aktualizaci jsem je tam dal, ale je na to upozorněno v pokynech. Jinak Kubo, važ slova, na Tvé vulgární výrazy opravdu nemám náladu. Pokud se Ti aktualizace nelíbí, tak si ji neinstaluj.
Consisty s tratí dodávám od počátku a je fakt, že tenkrát jsem je značil jinak. Současně není zatím čas consisty předělávat.

Naposled editoval moderátor:

Dobrý den všem.
Chtěl bych upozornit na nesvítící vjezdové návěstidlo žst. Adamov od Brna po 1. TK.
A ještě sem si všiml, že některá oddílová návěstidla, která jsou předvěstmi vjezdových návěstidel, nenávěstí očekávej 40/60/80/100 (svítí volno) i když je postavená VC do odbočky.

fíííííra napsal:
Dobrý den všem.
Chtěl bych upozornit na nesvítící vjezdové návěstidlo žst. Adamov od Brna po 1. TK.
A ještě sem si všiml, že některá oddílová návěstidla, která jsou předvěstmi vjezdových návěstidel, nenávěstí očekávej 40/60/80/100 (svítí volno) i když je postavená VC do odbočky.
V Adamově návěstní mistr zapomněl nalinkovat uvedené návěstidlo. Do aktualizace tam jezděte na rozkaz. Naštěstí je to z nesprávné koleje.
Jinak která návěstidla nepředvěstí 40,60,80??? je nutné napsat kde. Jinak mám několik tisíc možností.
Ale jinak pište připomínky, ať zase může vyjít opravná aktualizace, jako vždy :lol: .

Choceň = paráda. Úprava třebovského zhlaví žst Ústí n/O. také paráda. Zámrsk paráda a dál jsem se ještě nedostal. Námět co opravit dále: všechný tratě naházet na náspy tam, kde náspy skutečně jsou. Třebas úsek Choceň ČT vypadá trošku divně bez těch náspů, ale to je jenom detajl. Aktualizace splnila moje očekávání.

Ještě k té instalaci. Nebylo by možné instalačku aktualizace udělat tak, že si dotyčný může volit co chce instalovat?
Buď jen aktualizace trati nebo i oprava a instalace aktivit a věcí s nimi spojených. Kubova reakce se mi zdá přehnaná, ale taky mě to napadlo. Mám vlastní trainset různě poupravovaný a myslím že nejsem sám a tento způsob mi nadělal trochu starostí. (ale jde to) Jestli to je problém vytvořit instalačku s možnostma rozsahu instalace tak to půjde v již zaběhaných kolejích dál, ale jestli to problém není tak by to možná za úvahu stálo. To je celé.

PAja26 napsal:
Ještě k té instalaci. Nebylo by možné instalačku aktualizace udělat tak, že si dotyčný může volit co chce instalovat?
Buď jen aktualizace trati nebo i oprava a instalace aktivit a věcí s nimi spojených. Kubova reakce se mi zdá přehnaná, ale taky mě to napadlo. Mám vlastní trainset různě poupravovaný a myslím že nejsem sám a tento způsob mi nadělal trochu starostí. (ale jde to) Jestli to je problém vytvořit instalačku s možnostma rozsahu instalace tak to půjde v již zaběhaných kolejích dál, ale jestli to problém není tak by to možná za úvahu stálo. To je celé.
Nezlobte se, ale pokud si někdo pozměňuje určitá značení, tak musí počítat s tím, že nemůže zbrkle spustit setup a pak se divit, co vše se mu přepsalo. Mě spíš zajímá to, aby majitelé trati, kteří nic doma nepozměňují měli funkční stávající aktivity a zbytečně mi nepsali, že jim přestalo něco fungovat. Jsou tam současně opraveny i vstupní trasy. To je pro mě prioritní. Pro mě je to úspora času, že nemusím odpovídat na 50 emailů a psát, že si ještě musí stáhnout aktivity.exe. Žádná softwarová firma přece nepočítá s aktualizacemi tak, že si uživatel něco v programu pozmění. Už vidím, jak píšete stížnost do Microsoftu, že jste si udělali vlastní úpravy ve Windows a aktualizace Vám pak wokna znefunkčnila. :lol:

Jinak se nestačím divit. Já si dva měsíce odříkám vše, jen makaám v editoru, abych vám naservíroval další aktualizaci a místo poděkování se dočkám jen dršťkové. Jenomže tento jev a "vděk" se vyskytuje i jinde. Viz kabiny nebo některé modely vozidel. Ale na druhou stranu jsem rád, že Čouda mi pochválil Choceň, protože jsme se kvůli této stanici spolu dohadovali. Chci jen vzkázat, že náspy dám všude, vše jsem nestihl a položil zatím jen asi 100km. Hodně jsem si s nimi vyhrál u Letovic a Skalice. Tam to nešlo tak hladce jako v rovinách Břeclav - Brno a Olomouc - Červenka. A dojde i na CHoceň - UO. Ale tam nejprve musím zregulovat řeku.

Pokud se Vás to dotklo tak se omlouvám. Ale když jsem si zakoupil Trať BP tak v instalaci byly možnosti co vše chci instalovat (trať, aktivity, MSTS update, a vozidla trainsetu) Takto jsem si představoval i další aktualizace . Nevadí mi že stím mám trošku víc práce. Dělám tu tak již skoro tři roky. Ale že to vadilo i někomu jinému tak jsem se zeptal. Ale nekopu za to a nenadávám. Jinak práce na trati je špičková.

PAja26 napsal:
Pokud se Vás to dotklo tak se omlouvám. Ale když jsem si zakoupil Trať BP tak v instalaci byly možnosti co vše chci instalovat (trať, aktivity, MSTS update, a vozidla trainsetu) Takto jsem si představoval i další aktualizace . Nevadí mi že stím mám trošku víc práce. Dělám tu tak již skoro tři roky. Ale že to vadilo i někomu jinému tak jsem se zeptal. Ale nekopu za to a nenadávám. Jinak práce na trati je špičková.
V instalaci trati ta možnost je. Možná by to šlo nějak vyďobat z instalátoru a převést do aktualizace trati. Zatím na takové experimenty jsem neměl čas a byl jsem rád, že se mi aktualizaci podařilo před slezinou vůbec vydat. Zatím bych to nechal být a počkal bych na další ohlasy. Zajímá mne jaké budou dotazy. Mezi námi je hodně takových, kteří umí maximálně odkliknout setup.exe a to je vše. Já se celou dobu snažím takovým lidem ulehčit práci a hlavně pak sobě. Někdy je množství dotazů neúnosné. Ale je fakt, že mých vlastních aktivit je zatím málo, měl bych to do budoucna napravit.

PAja26 napsal:
Instaluj to jinam a pak prostě v Total Commanderu nebo jiném souborovém klientu jednotlivé položky (které uznáš za vhodné) přesuň do MSTS.

Já jsem si zatím projel Bratislava-Brno a je tam odvedený obrovský kus práce. :D :D :D

Šnek napsal:
Já jsem si zatím projel Bratislava-Brno a je tam odvedený obrovský kus práce. :D :D :D
A byl jsi v Bratislavském depu? To je Nebulusova chlouba. Teď jsem si uvědomil, že pod terénem jsem zapomněl jeden tajný objekt a to plánek celého depa, který sloužil jako šablona ke stavění. :lol: Hold dělníci odešli do šenku a zapomněli na pracovišti lopaty. :lol:

Nainštaloval som si túto poslednú aktualizáciu a po načítaní hry mi to vyhodí že chyba pri cteni souboru vozidla a pýta sa ma či chcem pokračovať a keď dávam stále áno tak preklikám snáď všetky vagóny(chyba pri cteni souboru .wag pri každom vagóne) a mašiny (chyba pri cteni souboru .eng pri každej lokomotíve) a keď sa mi podarí konečne dostať do menu a spustím si PROHLIZENI TRATE tak pri načítavaní to vyhodí chybu:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://img222.imageshack.us/img222/9882/imgsx8.jpg
Najprv som tam mal aj aktivity a potom som ich vymazal ale nepomohlo :(
Pred nainštalovaním aktualizácie mi išlo všetko.Verziu BINu mám 1.7.081920
Môžte mi poradiť?

Ďakujem

Zbyněk Šemora napsal:
Šnek napsal:
A byl jsi v Bratislavském depu? To je Nebulusova chlouba. Teď jsem si uvědomil, že pod terénem jsem zapomněl jeden tajný objekt a to plánek celého depa, který sloužil jako šablona ke stavění. :lol: Hold dělníci odešli do šenku a zapomněli na pracovišti lopaty. :lol:

Tak to jsem nebyl,ale to budu muset dohonit. :)

3michal napsal:
Nainštaloval som si túto poslednú aktualizáciu a ...
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://img222.imageshack.us/img222/9882/imgsx8.jpg
Najprv som tam mal aj aktivity a potom som ich vymazal ale nepomohlo
Mi funguje vše beproblémově tak, jak to autor zamýšlel.
Doporučuji provést podrobnou údržbu disku, asi už má dost zmatek v alokačních tabulkách.
Pročti si doporučení nastavení na Zbyňkových stránkách. Pár věciček je tam užitečných ikdyž ne zrovna přesně napsaných.

Možná že to tak má být, ale po 80 aktualizaci v Olomouci na 4. nástupiti chybí část pronu (směrem na přerov) :study:

Jinak nevim, zda-li je to problem u mne, ale pred Chocni od Trebove, jak je oblouk(nove koleje) mam zvuk koleji pisteni. Pred aktualizaci to tak nebylo, jiz jednou tady Zbynek psal, ze to pisteni na koridoru odstranoval myslim. Jak je to u ostatnich?

Zkusil sem povypínat antiviry a ostatní programy a instalace se mi nainstaluje zhruba po aktivity a pak spadne .:(

Zdravím , je mi to trapné, ale jaksi jsem nezjistil ty nové tratě po aktualizaci BP80 :( Muzete mi rict, o jake se jedna?? :lol: Diky

folcek napsal:
Zkusil sem povypínat antiviry a ostatní programy a instalace se mi nainstaluje zhruba po aktivity a pak spadne .:(

Zkus stáhnout znovu z jiného serveru. Zbyněk uvádí vždy 2-3 různé zdroje. Já osobně jsem z jeho aktualizacemi a instalováním nikdy neměl problém. :wink:

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře