bob57_cz
Učitel češtiny
Re: Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha
Já naopak tohle vítám jako lepší řešení než aktivity dodávat v.apk, který jde rozbalit jen do ostré trati. Před instalací z .apk si musím složitě vše z ostrého simulátoru odložit do zálohy, abych měl přehled, co se mi kam rozbalilo.
A je problém si aktualizaci neinstalovat rovnou do ostrého simulátoru a rozbalit si ji bokem a teprve odtud si udělat verifikaci a přesunout jen to potřebné a nepotřebné nevkládat ?Kuba napsal:Můžu vědět proč do aktualizace dávate Vaše aktivity rozbalené??? Jsou lidi kteří Vaše aktivity nechcou a pak zbytečně tráví čas mazáním moře souborů. Ve složce ROUTES ( paths, traffic,... ) mi to ještě tak moc nevadilo, ale při pohledu do CONSISTS jsem se hodně orosil. Člověk, který jebe každého kdo nepoužívá nějakou normu má v CONSISTS takový bordel. To je takový problém si dát před Vaše con soubory nějakou zkratku třeba zs_, aby se to líp mazalo!!!
Já naopak tohle vítám jako lepší řešení než aktivity dodávat v.apk, který jde rozbalit jen do ostré trati. Před instalací z .apk si musím složitě vše z ostrého simulátoru odložit do zálohy, abych měl přehled, co se mi kam rozbalilo.