Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Michal napsal:Zbyňku pěkné. Ještě si srovnej tu budku u autobloku.
LUBOS BALUS napsal:A mezi semaforem a mostem jsou dvoje sloupy TV.
A mohl bych ho nahradit jinou texturou?Nebo byl v něčem problém a házelo mi to chybu...?vaneja napsal:Použito je defaultní TV
marek.sibik napsal:A mohl bych ho nahradit jinou texturou?Nebo byl v něčem problém a házelo mi to chybu...?vaneja napsal:Použito je defaultní TV
Vezmi si dovolenou asi tak na 5 let, obrň se trpělivostí a můžeš se pustit do práce vymodelováním TV. Jinak nemá smysl se na tohle téma bavit. Nejedná se jen o trolej, ale také vymodelováním originál sloupů TV přesně dle dokumentace jako je stanice Tišnov. To je zatím jediná stanice, kde by se dalo uvažovat o vymodelování troleje. Jinak je to zbytečná práce. Ale jen tak mimochodem, projet Tišnovem je už jen pro nadupané počítače. Neumím si představit, jak by se to projevilo s vymodelovanými dráty. Však si zkuste Tišnovem projet solo motorem 830. Mělo by se to vodporoučet do voken. Dělají to sloupy TV. Po aktualizaci, která se připravuje už budou sloupy odlehčené a pád se konat nebude. Asi tolik pro představu, jestli má smysl se zabývat velkým množstvím detailů.marek.sibik napsal:A mohl bych ho nahradit jinou texturou?Nebo byl v něčem problém a házelo mi to chybu...?vaneja napsal:Použito je defaultní TV
A jeje...nechtěl jsem tím nikoho pobouřit...jen sem se chtěl zeptat jestli by prostě nešlo jednoduše jen nahradit texturu troleje...Nic vícZbyněk Šemora napsal:Vezmi si dovolenou asi tak na 5 let, obrň se trpělivostí a můžeš se pustit do práce vymodelováním TV. Jinak nemá smysl se na tohle téma bavit. Nejedná se jen o trolej, ale také vymodelováním originál sloupů TV přesně dle dokumentace jako je stanice Tišnov. To je zatím jediná stanice, kde by se dalo uvažovat o vymodelování troleje. Jinak je to zbytečná práce. Ale jen tak mimochodem, projet Tišnovem je už jen pro nadupané počítače. Neumím si představit, jak by se to projevilo s vymodelovanými dráty. Však si zkuste Tišnovem projet solo motorem 830. Mělo by se to vodporoučet do voken. Dělají to sloupy TV. Po aktualizaci, která se připravuje už budou sloupy odlehčené a pád se konat nebude. Asi tolik pro představu, jestli má smysl se zabývat velkým množstvím detailů.marek.sibik napsal:A mohl bych ho nahradit jinou texturou?Nebo byl v něčem problém a házelo mi to chybu...?vaneja napsal:Použito je defaultní TV
Zbyněk Šemora napsal:Nejste někdo od Přibyslavi? Potřeboval bych alespoň náčrtek starého nádraží. S tvorbou krajiny jsem zatím skončil od Brna v Sázavě a dál budu moci pokračovat, až položím koleje této staré trati, která novou několikrát podjíždí a místy vede souběžně. S tratí si budu asi sklonově vymýšlet, ale stanici by to chtělo jakš takš udělat alespoň na počet kolejí přesně. Od této trati jsou závislé i podjezdy pod novou tratí. Asi by to chtělo pro úplnost udělat i staré nádraží v Sázavě, ale tam jsem vůbec nikdy nebyl. Asi tam podnikneme příští výlet.