Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Po chvíli jí střídá další reko - 355.0 Obě řady byly přestavbou 354.0, provedly je dílny v České Třebové. Zatímco 353.1 nebyla příliš povedená (při jízdě uhlím napřed se dost vrtěla..), všech pět strojů této řady sloužilo spolehlivě na slezských tratích (včetně sudetského období). Konečně trať, na které tyhle krásné Pikkovy mašiny můžou jezdit 
Já jsem se kdysi pokusil o stavbu v MSTS, ale dopadlo to hrozně. Nicméně tam jezdila tramvaj po vlakových kolejích fakt, až cca do roku 1985. I ty nádraží byly prakticky beze změn. Ve Svinově taky budova místního nádraží stála prakticky až do rekonstrukce nádraží ČD. Pak byl konec.Konečně proč ne? Každý si tam může najít tu svou srdcovku. I já jí našel...![]()
Já si nemohu pomoct, ale čím dál víc mi ta trať připomíná dráhu ze Svinova do Kyjovic, což je moje srdcová záležitost, samozřejmě je úplně jiná, ale některé věci jsou si hodně podobné.Z oné trati pamatuji fakt hodně, 80% zaniklo až po roce 1985 - 1989 a pak to šlo šupem úplně.
Tak schválně video, snad to nebude vadit.

Uvádím na pravou míru - já nejsem autorem a ani spoluautorem téhle nádhery!! Možná trochu konzultantem...Bude (je) to fakt nádhera. Akorát nevím, jak to máme vydržet do vydání, když nám tady dáváte tak krásné momentky z tratě...............![]()