Pajavlaky
Průvodčí
A co 130?krom 163 a 754, co na 042 jezdí, nejede v ORCZ ani kolo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A co 130?krom 163 a 754, co na 042 jezdí, nejede v ORCZ ani kolo.
Na osobácích samozřejmě ne, ale na nákladech ano. V případě potřeby odlehčit koridoru, kdy je řada vlaků trasovaná přes HK - Týniště - Choceň, dokonce velmi hojně.A ty jedí nyní na osobácích kolem HK?
Promiň, když někdo začne psát o voze a ty mu odpovíš o koze, je to těžké. To, že napíšu, že nejede základ vozby na trati 042 a ty mi začneš podsouvat Hrbatou, mi přijde zcela zcestné. Ja vím, že ta v CZSK jede. Ale v případě osobáků je mi to platné, jak mrtvému kabát.To, co jsem napsal, nemá nic společného s filozofií, výmluvou ani vtipem. A diskuzi (vzhledem k tvé reakci skutečně zbytečnou) nastartoval tvůj nepravdivý výrok.
Hlášeno dříve. Stačí zalistovat... Zrovna tak U Staré Paky. Je to sice hezké, že si všímáš, ale hlášení se zbytečně zdvojují a mohou způsobit nepřehlednost.Odjezd z HK od 1. nástupiště směr Předměřice, na odj náv. výstraha a 50, ale na TM 40 a 40 visí stále až zatím k myčce. Dále jsem nedojel. Ale podle TM to bude viset až do Smiřic.