Hlášení chyb pro trať 042

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
A ty jedí nyní na osobácích kolem HK? Jezdily v dobách ČSD a ranného provozu ČD. Pro 042 potřebujem 440, 843, 854, a 954, tohle je pilíř tratí kolem HK.

Sakra a co to mění na tom, že v ORCZ nefunguje kombinovaná brzda u 843, 854 a Pantera jakbysmet. Tak tady nebudu řešit Hrbatou, nebo odkloněný RegoJet, ten taky v ORCZ jede a už vůbec ve vlákně chyb k trati. ;-)

Pajavlaky, tyhle filozofické výmluvy nech prosím stranou. V simulátoru můžeš jezdit se vším. Tohle je ta nejblbější dětská výmluva, jakou jsem kdy slyšel. Nezlob se na mne. A celá tahle zbytečná diskuse by se mohla vyvalit, kam patří.

To, co jsem napsal, nemá nic společného s filozofií, výmluvou ani vtipem. A diskuzi (vzhledem k tvé reakci skutečně zbytečnou) nastartoval tvůj nepravdivý výrok.

To, co jsem napsal, nemá nic společného s filozofií, výmluvou ani vtipem. A diskuzi (vzhledem k tvé reakci skutečně zbytečnou) nastartoval tvůj nepravdivý výrok.
Promiň, když někdo začne psát o voze a ty mu odpovíš o koze, je to těžké. To, že napíšu, že nejede základ vozby na trati 042 a ty mi začneš podsouvat Hrbatou, mi přijde zcela zcestné. Ja vím, že ta v CZSK jede. Ale v případě osobáků je mi to platné, jak mrtvému kabát. :-) A o odsypání do odpadu jsem psal ohl. OT, co jsme tu vytvořili oba dva.

Zdravím. Jedu Danovu aktivitu s osobákem z Hr.Kr. do Jičína. Po djezdu z HK až do Všestar mi TM hlásí max. 40 km/h. Na výhybce na vlečku za Plotištěm ukazuje vým. návěstidlo jízdu proti hrotu do odbočky, výměna postavena správně přímým směrem.

Odjezd z HK od 1. nástupiště směr Předměřice, na odj náv. výstraha a 50, ale na TM 40 a 40 visí stále až zatím k myčce. Dále jsem nedojel. Ale podle TM to bude viset až do Smiřic.

Tak ta 40 visí až před Jaroměř a mazi HK - Jaroměří nejsou tabylky traťové rychlosti, tak jsem to tam sypal kilo.

Rychlost v TM opravena, v Hradci je v celé stanici 40 km/h to je správně, hned po výjezdu směr Jaroměř je 100 km/h.
Vým.návěstidlo na vlečce v Plotišti také opraveno.

JJ, vím, že v HK je 40, ale právě neskočila ta stovka a budu muset dát někde omezení, ten R jede s předstihem. :) A další, za zastávkou Borovnice směr Paka se neaktivuje 70.

Odjezd z HK od 1. nástupiště směr Předměřice, na odj náv. výstraha a 50, ale na TM 40 a 40 visí stále až zatím k myčce. Dále jsem nedojel. Ale podle TM to bude viset až do Smiřic.
Hlášeno dříve. Stačí zalistovat... Zrovna tak U Staré Paky. Je to sice hezké, že si všímáš, ale hlášení se zbytečně zdvojují a mohou způsobit nepřehlednost.

Venny, to neovlivním. Fakt nemám čas listovat celou sekci a zkoumat, zda to už někdo nehlásil. :-) Jedu aktivitu, chyba, shodím na lištu ORCZ a píšu.

Dobrý den,

jak psal @Dan J. o nezobrazených rychlostnících v TM Hradec - Jaroměř, tak to stejné se děje i v opačném směru Hradec - Pardubice zůstane viset 40 km/h dále se rychlostníky nezobrazují v úseku Doudleby nad Orl. - Častolovice.

Těch statických vozů je docela škoda, já který jezdím 80% volných jízd, je docela uvítám. Ale neva... Třeba by časem mohla vzniknout volitelná zátržka při aktualizaci, zda se tam vozy objeví, nebo ne. :cool:

Back
Nahoře