CZSK verze 1.9

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dodo
  • Datum začátku Datum začátku
Co říkáte na to, kdybychom na 1 měsíc nahráli velice obsáhlý trainset na úložiště a nechali ho veřejně zde přes odkaz ke stažení? Takový akční měsíc. Myslím, že by pak spousta lidí mohlo mít k OpenRails CZ/SK blíže.
Vinikajúci nápad!

A bude to ošetřené, aby se nic spolu nehašteřilo, tedy veškeré ladění ve složce ORCZSK? Jelikož udržuji ten maličký TBP a vím, kolik s tím je práce, jen to naklonovat. V dobách MSTS fungovaly nástroje v Conbuilderu a ještě jeden sw Convoi a ty uměly vyhledat veškeré překlepy či chybné zápisy. Nyní existuje něco podobného? Co by umělo dělat kontroly i ve složkách Openrails i v těch řetězcích společných složek inc atd?

Musíte pochopit, že by šlo "jen" o léty sesbíraný trainset. Nebude tam extra vše vyladěno a upraveno pro OR CZ/SK. Smysl je spíš mít co nejvíc vozidel pro traffic, které používají všichni aktivitáři. Extra úprava, co nyní provádí Zbyněk, by byla spíše další nadstavba. Ten trainset by byl jen základ, aby po kontrole aktivity na chybějící vozidla jste maximálně doplnili jen pár vozů a ne 150, jako je to teď. Čímž by se aktivity třeba od Dana, Josky, Dvacky, Acatuse a dalších staly hratelné pro masu lidí.

Je to dobrovolná akce ode mě a pokud se někdo bojí, že mu to něco rozhází, tak je to už na něm, jak šetrně začne z tohoto doplňovat. Já nebo někdo z našeho týmu neponeseme za toto zodpovědnost.

Opět trošičku mimo téma, mám nějaké podklady pro převodovky H750M, bude to užitečné? Nebo není v plánu implementace hydrodynamického přenosu výkonu? Děkuji. :)

Chlapci od jisté doby nejde odstavit (odpojit) motorovou lokomotivu po přechodu na Loose consist s elektrikou a vyhodí to tuto hlášku. Zkoušel jsem všechny možné kombinace. 163+754,163+750,363+754,383+750,383+163,383+163 a další kombinace.

Přílohy

• OpenRails_–_CZSK.jpg
    OpenRails_–_CZSK.jpg
    214.4 KB · Zobrazeno: 7
Chlapci od jisté doby nejde odstavit (odpojit) motorovou lokomotivu po přechodu na Loose consist s elektrikou a vyhodí to tuto hlášku. Zkoušel jsem všechny možné kombinace. 163+754,163+750,363+754,383+750,383+163,383+163 a další kombinace.
Dobře, opraveno. ;)

Deterio ví, jak to řešit :) ale je otázka jestli o tom promluví :D
No, já jsem to zatím ošetřil tak, že mechanika (semafor) do max 2 definovaných světel bude přes den zhasnutá a pokud to bude mechanika s definicí více jak 2 světel, tak ji nechávám svítit. Což je případ třeba u Nebuluse. Nevím proč má definováno více jak 2 světla. Možná zbytečně.

No, já jsem to zatím ošetřil tak, že mechanika (semafor) do max 2 definovaných světel bude přes den zhasnutá a pokud to bude mechanika s definicí více jak 2 světel, tak ji nechávám svítit. Což je případ třeba u Nebuluse. Nevím proč má definováno více jak 2 světla. Možná zbytečně.
Dvouramená mechanika 7 světel :)

Na tie mechanické návestidlá sa dá v Editore trate pridať tretie svietidlo ( dodatočná privolávacia návesť ), ak sa táto voľba neoznačí. tak sa to v hre nezobrazí. Ale definícia ako troj svetelné návestidlo zrejme zostane. ( Toto sú len moje domnienky :p )

Na tie mechanické návestidlá sa dá v Editore trate pridať tretie svietidlo ( dodatočná privolávacia návesť ), ak sa táto voľba neoznačí. tak sa to v hre nezobrazí. Ale definícia ako troj svetelné návestidlo zrejme zostane. ( Toto sú len moje domnienky :p )
Udělal jsem to jinak. Jakmile detekuje v názvu typu návěstidla písmena "mech", bude to pro něj mechanické návěstidlo. A podle toho se zařídí.
SignalType ( "MECHRA1"

Inak ja s
A nestačilo by tu mechaniku definovat jako více HEAD? Jedno na světla přes clonky a druhá HEAD na světlo přivolávačky?
Inak také mechanické návestidlo s privolávačkou v trati nemáme a celkovo na Slovensku som také ani nevidel ( nevylučujem, že existovalo ).

Pro mě stačí jen jedinečný název v SignalType pro tyto mechanické návěstidla. Pak by tam mohl mít kolik chce světel.

Mohu mít vložený dotaz ohledně zvuků řady 150? Při stažení sběrače se ozve stejně jako dříve na 350, při pohybu "prasátka" zvuk pakeťáku a ne toho prasátka. Máte to stejně? Prasátko necvaká, jen takové lehčí mlasknutí. Teď při stažení sběrače se ozve dvojí ostré cvaknutí.

Back
Nahoře