Howky
Průvodčí
Ten samej problém při otevření 7-ZipemPresne. Ja neviem na čo to na tom webe vôbec je napísané. "- Po stiahnutí OPENRAILS CZ/SK si balík rozbaľte programom 7-zip !!!" Rovno to odtiaľ môžem zmazať![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ten samej problém při otevření 7-ZipemPresne. Ja neviem na čo to na tom webe vôbec je napísané. "- Po stiahnutí OPENRAILS CZ/SK si balík rozbaľte programom 7-zip !!!" Rovno to odtiaľ môžem zmazať![]()
Tohle už dávno nedělám. Jedině 7-zip. Protože jen něco málo winrar ze současných archivů rozbalí. Jinak vyhodí, že archiv je poškozený.Já jsem to normálně stáhnul, rozbalil v raru
aha dobře, díky, vyzkoušímVyzerá to na to,že si ORCZSK súbor rozbalil vo Winrare,rozbal ho vo 7zip

Skús to aj tak ako som ti písal minule , že to proste zapneš cez winrar openrails.exe otvorí ti program aspoň mne to otvorilo a tak som zatvoril OR a rozbalil niekam na disk. Skúšal som to viackrát cez 7zip a problém za každým rovnaký ako u teba.. Až potom ma napadlo rozbaliť to cez winrar normálne a šľape.aha dobře, díky, vyzkouším
Asi tak.Ten samej problém při otevření 7-Zipem![]()

To je hodne divné pretože ZSSKC 131 neboli absolútne aktualizované. Nič sa s ladením ani engami nerobiloZssk 131 s aktualizovanými engami
Dodo, myslel som loko 131 ešte zo staršími engami pre 0R a Msts,ktoré neboli prerobené do ORCZSK a ktoré som si prerobil podľa engu z webu,aby boli plne funkčné i v ORCZSK.To je hodne divné pretože ZSSKC 131 neboli absolútne aktualizované. Nič sa s ladením ani engami nerobilo![]()
Přesně tak. Tohle nemá s .eng soubory nic společného. Tohle vypadá na nějakou chybu v samotném Open Rails CZ/SK ohledně odvěšování, protože v předchozí verzi, kterou jsem si obnovil ze zazipované zálohy, odvěšování funguje, jak má. Snad na to Icik kápne a dá to dohromady.Ale po prečítaní príspevku o páde OR od Matěja B. pri zvešovaní loko ma napadlo,či moj pád hry nie je kvoli tej samej príčine ,ako uviedol Matěj.Pretože v tej aktivite dorazím s osobákom v čele s 163 107 do konečnej stanice Čierna na Tisou,kde mám obehnúť súpravu na ďalší spoj,odvesím sa a zároveň vyráža na trasu 131 loko s uhlákmi,tak som si najprv myslel a hladal chybu v consiste a pathe 131 ,ale to do tej aktualizácie fungoval korektne a cestou do tejto stanice stretávam ďalšiu 131 s nákladom,ktoré fungujú v aktivite normálne.Proste OR a aktivita šlape až do toho odvesenia.
Tak kecám, jen ten jeden, Regina, kterou odvěsím předtím, ale jede přes reversy a pak k perónu, ta tam stojí normálně. Takže to bude nějaká anomálka...A další, AI po odvěšení od hráče u perónu vůbec nerespektuje zadaný čas jeho odjezdu, naloží paxe a jede po své trase dál předčasně. Musel jsem jej podežet WP 3XXxx.
Ahoj tak trochu mám stejný problém sice u jiné akt. ale v podstatě to samé posílám obrázek pokud to půjde a jestli jsem dobře rozuměl tak po té úpravě co píšeš by se to asi už stát nemělo?Jsem učeň protose raději optám u odborníku.Předem dík za odpověď IvošPád hry jsem opravil. Měl spojitost se změněnou AI. Aspoň se odhalila další chybka.

Bezva. Už to nepadá. Teď si můžu odvěšovat diesely, jak chci a Open Rails "drží". Za to máš ode mě velký dík.Pád hry jsem opravil. Měl spojitost se změněnou AI. Aspoň se odhalila další chybka.