Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Co kecáš? Funguje to.Jo, ale po té aktualizaci se ORCZ absolutně sekne a pomůže jen zavření přes správce úloh, to Esc vůbec nezabere a nedostaneš se nikam.
Zobrazit přílohu 41343
Jo, po aktualizaci to vytuhlo, reset (nucené vypnutí) přes správce úloh, teď jsem znova spusti a funguje. Pravdu díš. Hned jsem chtěl psát.Co kecáš? Funguje to.
Já už nechci moc zabrušovat, jen poznamenám, že co jsem se díval, tak inkriminované mašiny měly v engu vesměs směrování na common.inc a common.eng a tam je v příslušném souboru typ loko definován správně (v daném případě Electric). Ledaže by byla nějaká chyba v syntaxi.Ano, vlastně jsou s Control typem čtyři. Už jsem to upravil, aby bral i vlak bez hnací jednotky. Tohle mi při testu nedošlo.
Jo, teďka jsem si všiml, že se chybové okno pro aktualizaci databáze MIRELu změnilo. Ale spíš by mě zajímalo, proč ty servery nefungují? Doufám, že se servery s databází MIRELu nestali obětí DDoS útoku.Udělal jsem to ještě jinak.![]()
Dělal si vůbec zkoušku těsnosti??? Ty si vesele jedeš na Závěr a vůbec ti to očividně nevadí. Třeba tam máš netěsný vůz. Fouká ti to z trubek a sereš na to.Ale z čeho pokels tlaku?! Jedu a brzdu mám furt stejně už z Ostravy? Tak PROČ?! Kompresor by měl dofoukávat automaticky. Vůbec netuším příčinu?
Protože ustavičně dáváš brzdič do Neutrálu (ve hře Závěru), namísto do Jízdy. Jde přitom o nebezpečnou věc, právě z důvodu, že v důsledku přirozených netěsností přicházíš o tlak v brzdovém potrubí, aniž by vlivem takto pomalého poklesu rozvaděče zapůsobily, a tím v důsledku přicházíš i o tlak v rozvodových vzduchojemech. Pokud bys v extrémním případě nechal potrubí vyčerpat až takřka do nuly, absolutně nemáš jak soupravu zabrzdit – leda brzdu otevřít, nechat prostory brzdy znovu naplnit, což je na několik minut, a zabrzdit poté... Rozvaděče DAKO musí mít navíc pro garanci správné funkce v rozvodových vzduchojemech alespoň 4 bar.Tak PROČ?!