Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Praha Libeň už konečně svítí. To byla ostuda tolik let při svíčkách. Pak stanice jako Mělník, Liběchov i Štětí naopak zářily jak Las Vegas. Usměrněno včetně mnohých peronů jako Nelahozeves zámek a ty samé v některých stanicích. Ještě jsem doladil noční odrazky. Ty by přece jen měly svítit hlavně odrazky, ne celá plocha. Teď už je to decentní, možná ty body trochu zesvětlím. Je to vždy metoda pokus a omyl.

Jinak jsem dokončil poslední testy aktivity Topírna noc a to jestli správně fungují nadávky. Aby nedostal někdo vynadáno, kdo jezdí předpisově.
Ale na tu poslední 15 minut před koncem jsem zapomněl. Naštěstí to mám doma uložené tak ještě nasimuluji strojvedoucího, který to na hlavním nádraží popletl.
Tedy jestli to nastavené pravidlo funguje.
A už jen zbývají dokončovací úpravy a testy na chybějící textury před aktualizací 103. A vlaky úpravy pro klasický Openrails, aby to nikde nehaprovalo s CZSK a mohlo být vše v jednou adresáři. Sice to už v celém TBP upravené mám, ale raději zkontroluji. Do konce prázdnin to určitě dám.

Jinak jsem dokončil poslední testy aktivity Topírna noc a to jestli správně fungují nadávky. Aby nedostal někdo vynadáno, kdo jezdí předpisově.
A už jen zbývají dokončovací úpravy a testy na chybějící textury před aktualizací 103. A vlaky úpravy pro klasický Openrails, aby to nikde nehaprovalo s CZSK a mohlo být vše v jednou adresáři. Sice to už v celém TBP upravené mám, ale raději zkontroluji. Do konce prázdnin to určitě dám.