A nyní už je původní vedení trati do Hohenau posláno do pryč. Jeden nadšenec, co mi kdysi zkrášloval stromečky a keříčky směr Bratislava zabloudil i sem a takto mi prokázal medvědí službu, protože tady se počítalo s tím, že se to přepracuje (tenkrát nebyly ani letecké mapy. A promazat těch asi 2000 zbytečných objektů keříčků, to bych nedal. Tedy jedině otevřít soubor w a pěkně od spodu označovat. Asi minuta rolování, než jsem dospěl k databázových objektům, které se tady mazat nesmí. Pak delete a takto promazal zbytek.
Ještě dotaz na zkušené aktivitáře. V Hohenau se odpojím od vlaku a jedu zpět strojově do Břeclavi. Však kdo jel kdysi Den blbec, ví. A já chci aby lokomotiva OBB nachystaná vedle, až se odpojím od soupravy a odjedu do trati, aby tato najela na tuto soupravu. Dal jsem jí časové blokování, abych stihnul odjet od soupravy. Pak už se nijak nekřížíme a lokomotivu jsem nasměroval na přivezenou soupravu. Co se stane, když lokomotiva buchne do soupravy? Nebude nehoda? Divadlo mne už nezajímá, protože budu vyčkávat na odjezd. Ale jinak, kdybych měl zpoždění dvě minuty a lokomotiva by vyjela dřív než přijedu, nezablokuje mi trasu?
Trať už je plnohodnotně sjízdná a mohu začít modelovat. Nástupiště, nádraží a všelijaké stavby. Nějaké modely jsou v trati 321, například podchody, ty bych mohl přilepit k peronům. Nádraží Hohenau je jen fikce, budova má být delší. Nějaké fotky jsem našel, snad to bude použitelné. Terén se ještě doladí podle dokumentací.