Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Ty už mluvíš jako Deterio. Nejste příbuzní?Hele modeláři, nechcete si dát demarkační čáru v půlce peronů Brna hl.n. a jeden z Vás by se vrhl na sever a druhý na jih?
"modeluj si v Čechách, ale do Moravy se mi nepleť, tu si ošéfuji sám" To jej i naštvalo, protože mu přece nikdo nebude přikazovat, co má modelovat. Tenkrát Mates modeloval Přerov a dokončit mu jej Deterio zakázal. Perony tedy dodělával Deterio a vydání modelu se tak asi o rok opozdilo. Ale naštěstí jej dokončil. Ale to byly tenkrát nervy. Chtěl jsem vydat aktualizaci a měl osazený nepublikovatelný nedodělek peronů.
Ty jsi si nevšiml, že Deterio už asi 5 let žádné velké objekty nemodeluje? A že se probral až nyní a vždy se stejným modelem, který jsem měl rozmodelovaný já. Kdybych nedělal Tesco, dodnes i do dob budoucích je tam ten japonský barák z defaultní trati MSTS JP1. A Brno by byla stále stejná díra jako v začátcích MSTS.
Kdepak. jezdíme po kojejích a vzdálené objekty jsou už bezpředmětné. Vaňkovka je demarkační čára a dál snad jen kulisa z panoramatické fotky, ale tohle mne netrápí. Já budu rád když dokončím rozpracované. V jednom člověku stavět tratě, tvořit aktivity a do toho ještě modelovat, musíš uznat, že tohle už je opravdu nad síly a časové možnosti. A ty bys mi přikládal další nášup. Ne, děkuji. Jsou prioritnější modely a jsou přímo v profilu trati. Nevím, jestli vše do měsíce stihnu.Teď čistě "theoreticky". Dalo by se vyrazit modelově něco z tohoto?