Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Paráda, teď už je Brno špicovéHups. Já ten výtah zapomněl zvednout na úroveň peronů, takto byl v úrovni spodku kolejí.
Teď je to správně.
Zobrazit přílohu 44818

3,14čo.A přestavníky nebudou

Ale já s touto tratí nemám nic společného a Martin tam používal jiné náspy, tedy ti nemám jak pomoci. U své trati s náspy problém nemám. Samozřejmě ideální není nic, ale ty náspy je to nejmenší, co je na okolí tratí rušivé. Tím by se mělo začít, když už.Pokouším se na trati 321 na všechna kolejová pole aplikovat alfa kanál,
To je mně jasné. Proto jsem pochválil tvůj přístup ke kolejovému svršku. Ve skrytu duše jsem čekal nějakou reakci, že jsem třeba něco opomněl. Ale už nic. KonecAle já s touto tratí nemám nic společného a Martin tam používal jiné náspy, tedy ti nemám jak pomoci. U své trati s náspy problém nemám. Samozřejmě ideální není nic, ale ty náspy je to nejmenší, co je na okolí tratí rušivé. Tím by se mělo začít, když už.

Já jsem moc nepochopil, proč 321, protože Martin náspy nikde nedával, tedy když už, tak tam, kde nebyla jiná možnost. Já je osazuji naprosto všude i v rovinách, protože pak ta štreka je plastičtější. První udělal Nebulus se štěrkem nahoře s alfou, aby byl plynulý přechod do trávy, dokončil Honza Švec. Jak jsem působil v Německu, tak tam jsem objevil náspy s pivotem jako mají koleje, tedy velké urychlení práce. Jen copy pos rot na koleji a paste na náspu a už to jelo 100 x rychleji než dřívější náspy. A pak používám pod dynamické koleje náspy z profilu Dynatrack. Samozřejmě při pokládání dynamických kolejí musím počítat s podjezdy, abych ten násep mohl aktivovat. To jak ukazuje Tygy, to je jiný případ, to jsem pochopil ne jako násep, ale jako železniční spodek. V tomto případě se dolů musí ještě přilepit násep.Proto jsem pochválil tvůj přístup ke kolejovému svršku. Ve skrytu duše jsem čekal nějakou reakci, že jsem třeba něco opomněl.