Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Na to se zeptej Icika, on tenkrát poradil co a jak. Mě MSTS valí jak na 10, tak na 11. Ale už preferuji grafiky nVidia. Jak tam máš třeba jen integrovanou na notebooku AMD, tak MSTS nespustíš, dokud tu amd v systému nezakážeš. Ale já tvořím jen na stolních PC. Notebooky na tohle nevyhovují. Jen nouzovka na slezině, ale byla to hrůza a děs se v prostředí pohybovat.ale já jsem nerozběhl MSTS na win10 ani win11
A tím to je, Radeon má s MSTS velký problém. Já kvůli tomu měnil GK.Mě MSTS valí jak na 10, tak na 11. Ale už preferuji grafiky nVidia.
Dobrý den, stačí si stáhnout program dgVoodoo a vše půjde spustit korektněpokud jej vůbec spustíš
Hezký den. Nepomohlo nic, AMD tím pro mne nepoužitelný a vůbec mně to nevadí. Jsem maximálně spokojen s GK, kterou mám a jede vše bez jediného zádrhele, jak AE MSTS, tak TrainStore, ActivityAnalysis i ConBuilder, který mám pouze jako kontroní program.Dobrý den, stačí si stáhnout program dgVoodoo a vše půjde spustit korektně![]()

Byl jsem zvědavý až do teď. Měl jsem tam původní sklon v celé délce 12 promile. Ale má tam být 15 až 17 promile.A teď jsem zvědavý, jak mi to sklonově vyjde do Velkého Meziříčí.