Trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Čemu se Deterio vlastně furt chychotá? Jako čemu? Něco jsem prošvih? Nerozumím tomu.
Na to mi odpověděl jeden člen fóra. Nechal to vyhledat umělou inteligencí.
Jen úryvek, který vysvětluje vše. protože dříve Deterio až takový nebyl:

Slovo „deterio“ je pravděpodobně překlep nebo neúplný začátek výrazu deteriorace (případně anglického deterioration). Tento pojem pochází z latinského slova deterior (horší, slabší) a obecně znamená zhoršení stavu, úpadek nebo snížení kvality.

Psychologie a psychiatrie
V této oblasti popisuje deterioraci osobnosti. Jde o proces, kdy dochází k postupnému rozpadu psychických funkcí, citovému oploštění nebo ztrátě sociálních návyků, často v důsledku těžkého duševního onemocnění či závislosti.

Dnes jsem vítězoslavně vyrobil novou instalačku BP105.2 a raději udělal test nainstalování. Teleport do kritických oblastí a nakonec do Kyjova. Tam jsem osadil provizorní nádražní budovu, aby se tam dalo zkušebně jezdit, protože celá trať je zapojená. A koukám jako blázen. Nádražní budova otočená a osazená v kolejišti. "Kdo to udělal?" Když jsem opouštěl oblast, vše bylo OK a práci uložil. Tedy já to nebyl. :) A sranda je, že maskování cedulí zůstalo na svém místě. A když jsem budovu otočil zpět, tak byla trochu mimo ty záslepky. Tohle jsou už paranormální jevy. :)
Pak mi to nedalo a ještě jsem projel ve hře z Mutěnic do Kyjova. (udělal jsem vstupní body v Mutěnicích a Kyjově) Celkem OK, jen někde levitoval nějaký skloník z původního vedení trati a jedno křoví v profilu kolejí. A na vlečce do Šroubáren v Kyjově byly na dvou kolejích hrby (nesprávný sklon kolejových dílů.. Tedy jsem opravil a už brumlá nová instalačka. Než se to nakomprimuje, trvá to skoro tři hodiny. (zbývá ještě půl hodiny. ) Pak to hned ještě otestuji a vytvořím instalačku aktualizace. Ale obávám se, že to do pěti nestihnu, tedy budu opět "po škole" jako včera.

Paráda. Jájsem dnes projel test aktivity a vše kromě úseku do Dubňan hotovo. Pak opravit chyby v trase a dodélat vozy ve stanicích, zprávy na aktivaci mluvenébo podunovače a zkoußek brzdy a vypustím ji ven a hned za ní půjde Sp Babinský coby jízda z Brna do Brna přes Tišnovku a Studenec. A pak chystám seznání 3.

Tak jo. Zvládl jsem to. Aktualizace 105.2 je ke stažení. Ještě čekám, až se mi doinstaluje komplet trať a okouknu, jestli tam zase někdo za mými zády neřádil.:) A koukám, zase tak dlouho po škole nebudu.
.......................................................................
Nádraží v Kyjově už v kolejích není. Peronů si nevšímat. To jen aby tam něco bylo. Ty vymodeluji jako celek i se starým popraskaným povrchem. Jinak vše je už zapojené. U mechanik jsem dal ty červené námezníky. Tak si to užijte. A já se jdu domů ovínit, protože mám dnes svátek, tedy prý, píší to v kalendáři. :)
1606Kyjov.JPG

Tak jo. Zvládl jsem to. Aktualizace 105.2 je ke stažení. Ještě čekám, až se mi doinstaluje komplet trať a okouknu, jestli tam zase někdo za mými zády neřádil.:) A koukám, zase tak dlouho po škole nebudu.
.......................................................................
Nádraží v Kyjově už v kolejích není. Peronů si nevšímat. To jen aby tam něco bylo. Ty vymodeluji jako celek i se starým popraskaným povrchem. Jinak vše je už zapojené. U mechanik jsem dal ty červené námezníky. Tak si to užijte. A já se jdu domů ovínit, protože mám dnes svátek, tedy prý, píší to v kalendáři. :)
Zobrazit přílohu 49198
Tak si Zbyňku svůj svátek hezky užijte a díky za to pro nás děláte :-)

Back
Nahoře