Trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Já ho stáhl ze store.
Hned jsem to doma vyzkoušel nanečisto a bingo, to je ono.
Ještě jsem si ráno v práci vyměnil zdroj za silnější a hned poté si to ze storu nainstaloval a vše pro vláčkové editory a hry individuálně nastavil.

Nojo, tohle jsou úkony, které člověk dělá jednou za 5 let i více a kdo si má vše pamatovat. Ještě jsem zápasil s nastavením sítě. Problém je, jaké heslo zadat. Na Notebooku mám místní účet a tam stačilo uživatelské jméno a pin. Ale obráceně. Na novém PC mám účet Microsoft. Tedy celé jméno, ale když k tomu dám jen pin, tak je to špatně.

Nevím jestli mám správně nastavený RivaTuner, je tam 30 30 jak se to nainstalovalo. Zkusil jsem hru a valí to pěkně, žádné škubnutí. Jen jsem opět zapomněl, čím se zobrazuje FPS. :)

Další věc, v poznámkovém bloku se mi dělají záložky, já už zapomněl, jak jsem to srovnal. Teď jich tam mám asi 20 :) Není čas toho tolik řešit najednou. Mám tady hlavní práci. :)

Další věc, v poznámkovém bloku se mi dělají záložky, já už zapomněl, jak jsem to srovnal. Teď jich tam mám asi 20 :) Není čas toho tolik řešit najednou. Mám tady hlavní práci. :)
Bohužel, v aplikaci Poznámkový blok ve Windows 11 momentálně není možné záložky vypnout.

Můžete si ale nastavit, aby se každý soubor otevíral v novém okně. Tím se používání záložek v Poznámkovém bloku vyhnete.

Můžete si ale nastavit, aby se každý soubor otevíral v novém okně.
Jasně díky. Už jsem si to opravil. Já toho dělám víc najednou. Když jsem dal dohromady počítač a chci zakrytovat, nemohu najít ty dva šroubky, které jsem dobře schoval, abych je neztratil. :) Ale Správce zařízení OK, žádný ovladač nechybí,
Teď jsem vyrobil i novou instalačku v Inno Setup, jak jsi mi tenkrát poradil. Teď už je verze 6.7.3. Funguje.
Holt už jsem velkej kluk a zvládám to. :)

Ale do toho se mi ještě podělal záložní fotovoltaikový zdroj, nějak jsem jej omylem přetížil a přestal dobíjet na plné napětí. Koupil jsem si včera tedy silnější, ale ten mi zase nevešel do regálu, tak jsem musel snížit patro. :) Lozil jsem po čtyřech, pot ze mě lil, ale už mi to vrčí. Jen zatím sluníčko nedává správné napětí, tak to dobíjí ze sítě. Ten starý sloužil 5 let i baterii jsem měnil nedávno, dvakrát byl výpadek na celý den a baterie šla na doraz, soláry nestačily dobíjet. Teď mám gelovou, ta by měla vydržet i hlubší vybití, kdyby nějaké tornádo.... nebo jen odstávka na celý den. Samozřejmě mám další záložní zdroje. :)

Takže HW mám upradgovaný, včetně napájení a od zítřka mohu pokračovat ve stavbě Vláry. Tohle bylo jen boční info, že to není jen o pokládce kolejí. :)
solarRegulator.jpg
baterie.jpg

Back
Nahoře