Náměty na aktivity - pro všechny aktivitáře

Amazon napsal:
sissi76 napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
Aktivita Topírna noc.
12 hodin.
Vyzkoušej.

ahoj no ta mi padne hned co se zobrazí lokomotiva naskočí mi to jo ale jak pak zmáčknu nějakou klávesu hra spadne
Zbyněk Šemora napsal:
Aktivita Topírna noc.
12 hodin.
Vyzkoušej.

ahoj no ta mi padne hned co se zobrazí lokomotiva naskočí mi to jo ale jak pak zmáčknu nějakou klávesu hra spadne

Asi nemáš správně nastavený parametr -mem:512, protože tato aktivita je naprosto stabilní i na slabších PC.

Ahoj A to udělam kde to mem512?? děkuji

Naposled editoval moderátor:
Zdravím,
chtěl bych se zeptat, jestli nevíte, kde se "stříkaly" vozy do Najbrta? Bylo to nějak centrálně, nebo tam, kde má vůz své DKV?
Díky za odpověď

Zdravím, zajímavá aktivita by mohla být inspirována výlukou, jež se právě koná na Pražské "S7-čce". Výlukový jízdní řád jsem ještě bohužel neviděl, ale údajně jsou vlaky Úvaly-Beroun v provozu jen z Úval na hlavní nádraží. Na tom mne ještě víc zarazilo, že jsou na ně nasazovány "žabotlamy". Pokud o tom někdo ví víc, dejte mi prosím vědět přes SZ.

Výluka na Beroun obnáší roztržení vlaků Beroun - Praha - Úvaly na 2 části. První je z Úval do Prahy hl.n., kde se přestupuje. Tady jezdí právě 451 turnusově. Druhá část je ořezaná, vlaky jezdí Praha hl.n. - Radotín, dále na Beroun v omezené míře a dost často v jiných časových polohách. zde je turnusovaná hromada ešusů. Rychlíky jezdí odklonem přes Rudnou u Prahy, díky čemuž je výlukový JŘ i zde.

Takže děkuji Vojtikovi za vysvětlení ohledně této situace. Cestou ze samoobsluhy jsem na nádraží kouknul a je v tom teda opravdu binec!! Myslím že by ta aktivita mohla být velmi zajímavá.

Né - GVD 2004/2005 jezdil R 876 v řazení 350+6 Bee272+Aee142, v GVD 2003/2004 jezdila tak jak bylo psáno výše... :cool:

Možná se toho po skončení války s virem chopím, bydlím na 260 a tohle vypadá velice zajímavě!! :)

Back
Nahoře