Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Díky moc za tip. To byla nejlepší zpráva ve fóru v poslední době.Pikku napsal:Pánové, včera se mi podařilo vcelku náhodou zakoupit jako přílohu bulváru Aha! DVD s filmem Železný dědek. Vřele doporučuji, film jako takový je sice poplatný době, ale je tam spousta velice povedených záběrů parních lokomotiv v provozu. Dokonce tam je na několika záběrech Gölsdorfova 275.0. V hlavní roli ovšem známá 387.0 a ve vedlejších několik 434.2, 456.0 a 464.0 8)
Zbyněk Šemora napsal:Stejně by mne zajímalo, kde se to natáčelo. Nádraží jsem nepoznával.Nebyl to zrušený Těšnov?
Davidus napsal:Nevíte, kde Železného Dědka natáčeli? Jinak zajímavý film je taky MOST. Natáčeno v Praze (434.2186) a ve Štětíně, kde mají zvedací železniční most a k tomu nějaká polská pára, která mi připomíná němku.
Čouda napsal:takže Matysovo mikádo ze železnýho dědka byla skutečně 387.018 tka...
Vecer to nebylo urcite a jako hlavak to taky moc nevypadalo. Nastupiste mi typove prislo podobne jako je v Uvalech ci v Bechovicich, nemyslim strechu, ale nastupiste(peron) takove stare hnede.Kank napsal:Fabio: Nebyl to večerní záběr 471čky na hlavnim v Praze?
Fabio napsal:Dneska jsem videl dalsi cesky vlak v americke reklame, zeleny vuz s napisem CSD, vypadlo to na rybak, dokonce i s pohledem dovnitr. Tentokrat uz se mohlo jednat o Hlavak, alespon tam byla kryta hala. Byla to reklama na Narnii
Ja si rikal ze by ty vagony za hranice neprovezli, tak to musi byt u nas......alcapone napsal:Fabio napsal:Dneska jsem videl dalsi cesky vlak v americke reklame, zeleny vuz s napisem CSD, vypadlo to na rybak, dokonce i s pohledem dovnitr. Tentokrat uz se mohlo jednat o Hlavak, alespon tam byla kryta hala. Byla to reklama na Narnii
Však se také Narnie natáčela u nás.